Ads Top

Τικίνιο: «Ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, μίλησα με τον Μαρτίνς!»


Ο Τικίνιο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την άφιξή του στην Ελλάδα εκφράζοντας τη χαρά του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Τικίνιο έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (30/5) για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή στους ερυθρόλευκους, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς, πριν να πάρει την απόφασή του.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Μίλησα με τον Μαρτίνς, με πήρε τηλέφωνο, μου είπε πολύ ωραία πράγματα για την ομάδα και πήρα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό", σχολίασε ο Τικίνιο.

Ο 30χρονος στράικερ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με πάγια αποζημίωση 1,2 εκατ. ευρώ ανά έτος, συν μπόνους, συν πριμ υπογραφής, συν το δικαίωμα να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο αν στη διάρκεια της δεύτερης σεζόν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.