Ads Top

Λύγισε τον Παναθηναϊκό και βλέπει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική της Κ19 Super League, ξέφυγε στο +3 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως έχει δύο ματς λιγότερα!

Το ντέρμπι βάφτηκε... ερυθρόλευκο! Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 και ξέφυγε στο +3 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Κάπως έτσι, με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός ανέβηκε μόνος, έστω και προσωρινά, στην κορυφή και διατηρεί τις ελπίδες του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα και ήταν πιο απειλητικός, με τον Ολυμπιακό να ισορροπεί από το εικοσάλεπτο και έπειτα το παιχνίδι. Ο Κωστόπουλος απείλησε τον Παπαδούδη στο 19' για την πρώτη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού, με τον Ολυμπιακό να απαντά με τη συμπλήρωση μισής ώρας όταν το σουτ του Τσέλιου πέρασε δίπλα από την εστία! Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ σε μια εξαιρετική αντεπίθεση που βρήκε τον Φρέρη να κάνει ωραία ντρίμπλα και διαγώνιο τελείωμα λίγο μέσα από την περιοχή και δεξιά, νικώντας τον Χατζηγιαννάκη για το 1-0. 

Παρόμοιο ξεκίνημα με αυτό του πρώτου μέρους και στο δεύτερο για τον Παναθηναϊκό που πήρε τα ηνία και πίεζε, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παπαδούδης ήταν εξαιρετικός και είχε κατεβάσει τα... ρολά, ενώ στο 56ο λεπτό είχε και την τύχη με το μέρος του όταν το κοντινό τελείωμα του Καλοσκάμη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Πέντε λεπτά μετά, το τριφύλλι απείλησε ξανά, όμως το σουτ του Αμπντελραχμάν πέρασε πάνω από τα δοκάρια. 

Ο Ολυμπιακός άρχισε να αποκτά τα ηνία του αγώνα εκ νέου και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 79ο λεπτό. Ο Σιδεράς ανέτρεψε τον Καρακούτη, με τον Νικόλη να βλέπει τον Χατζηγιαννάκη να βγάζει το πέναλτι που εκτέλεσε αλλά ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε το ριμπάουντ για να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-0. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.