Ads Top

ΠΑΟΚ: «Στην έξοδο από την Τσέλσι ο Μπάμπα»


Κοντά στην έξοδο από το Στάμφορντ Μπριτζ ο Μπάμπα Ράχμαν - Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ!
Ο Μπάμπα Ράχμαν φαίνεται να έχει ξαναβρεί τον χαμένο του εαυτό στη Τούμπα τη στιγμή που βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την Τσέλσι σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Βρετανικά μέσα!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Mirror, η Τσέλσι και ο Τόμας Τούχελ έχουν να λύσουν ορισμένα θέματα ενόψει καλοκαιριού και μέσα σε αυτά βρίσκεται και το όνομα του Γκανέζου αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ.

Η Λονδρέζικη ομάδα έχει παραχωρήσει αρκετούς παίκτες δανεικούς, τους οποίους δεν υπολογίζει και σκοπεύει να τους πουλήσει, με στόχο να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να ντύσει στα μπλε τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, θα μπορούσε να επιτευχθεί με την παραχώρηση των Τομόρι, Μίτσι Μπατσουαγί, Ντρίνκγουοτερ, Μπακαγιόκο, Κένεντι, Μπάμπα Ράχμαν και Βίκτορ Μόουζες που φαίνεται να κατευθύνονται προς την έξοδο από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Με αυτόν τον τρόπο οι σκέψεις των ανθρώπων της φιναλίστ του UEFA Champions League, ανοίγουν τον δρόμο για την παραμονή του Μπάμπα στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο τον παίκτη να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Βέβαια αξίζει να τονίσουμε, πως ο Αφρικανός έχει ένα ιδιαιτέρως βαρύ συμβόλαιο με την Τσέλσι, που υπολογίζεται στα 1.8 εκατομμύρια ετησίως και… αν οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θέλουν να τον κρατήσουν, θα πρέπει να δώσουν ένα συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο από τα 150.000 ευρώ που κόστισε ο εξάμηνος δανεισμός του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.