Ads Top

Η αλήθεια για την απουσία Λαλά στην Τρίπολη!


Ο Κένι Λαλά λόγω μυικών ενοχλήσεων έμεινε έξω από το παιχνίδι της Τρίπολης και όχι επειδή ήθελε να στείλει κάποιο «μήνυμα» ο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν.
Από την άλλη, ο Γάλλος πρέπει στην προετοιμασία να εμφανιστεί διαφορετικός.

Πολύς ντόρος έγινε παραμονή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία με αφορμή τον αποκλεισμό του Κένι Λαλά.

Σε μία περίοδο που ο Μαρτίνς ανακατεύει την τράπουλα και δίνει χρόνο συμμετοχής ακόμα και στους πιτσιρικάδες που προέρχονται από την ομάδα Νέων, ήταν απολύτως φυσιολογικό να προκαλέσει απορίες η απουσία του Γάλλου μπακ από την αποστολή.

Τι ακριβώς συνέβη; Για ποιο λόγο ο Λαλά είδε από την τηλεόραση το παιχνίδι με τον Αστέρα; Ο λόγος δεν είχε να κάνει πάντως με κάποιου είδους «μήνυμα» από τον Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν λόγω της κατώτερης των προσδοκιών εικόνας του από την ημέρα που έπιασε λιμάνι.

Ο Λαλά εδώ και μέρες κάνει ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο, επειδή αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα τραυματισμού. Ο αποκλεισμός του είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με αυτόν τον λόγο και όχι με κάτι άλλο που να σχετίζεται με δυσφορία του προπονητή για την έως τώρα απόδοσή του.

Είχε δεχτεί την κλοτσιά από τον Μπαράλες στο ματς με τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη πριν από το Πάσχα, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έκανε κάποιες μέρες θεραπεία, ξαναμπήκε στην προπόνηση και κάποια στιγμή ένιωσε μυικές ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να ξαναπάει στα «πιτς».

Αν ο Λαλά ήταν υγιής, τότε εκείνος θα έπαιζε στην Τρίπολη στο δεξί άκρο της άμυνας και όχι ο Ανδρούτσος.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά και ρόδινα για τον πρώην άσο της Στρασμπούρ. Προφανώς και δεν έχει γοητεύσει με την εικόνα του μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, ο Μαρτίνς θέλει να του δώσει τη δυνατότητα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, να κάνει από τις 15 Ιουνίου προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, να συμμετάσχει και στα φιλικά και να υπάρχει μία πιο ασφαλής εικόνα για το αν μπορεί να αποτελέσει τον βασικό δεξιό μπακ ή όχι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.