Ads Top

Τετραπλό «χτύπημα» από Βόλο, ανακοίνωσε προπονητή και παίκτες!


Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Βόλο, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου γνωστοποίησε τέσσερις κινήσεις, που ισχυροποιούν τη θέση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή (17/5) για τον Βόλο, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ισπανό προπονητή και την απόκτηση τριών παικτών.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σε εκπομπή του σταθμού RTR, o Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είναι ο νέος προπονητής της βολιώτικης ομάδας. Ο Ισπανός κόουτς, γεννημένος στις 13 Απριλίου 1989 και μόλις 32 ετών εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Γενάρη στην Άσκολι Under 19, ενώ υπήρξε υπηρεσιακός τεχνικός για κάποια λίγα…φεγγάρια της πρώτης ομάδας την σεζόν 2019-20 και πιο παλιά υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου.
 

«Θα χορέψουμε πάλι σε λάτιν ρυθμούς. Υπογράψαμε σήμερα τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Ηταν από τις θετικές εισηγήσεις του Χάβι Γκράθια (σ.σ. άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου)» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Βόλοι ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Σλοβένου τερματοφύλακα, Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-2020) στον Πανιώνιο και στο παρελθόν είχε "παίξει" στα μεταγραφικά ρεπορτάζ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Οι άλλοι δύο παίκτες με τους οποίους συμφώνησε ο Βόλος είναι ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Φαν Βέερτ της Άαλμποργκ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Καστιγιόν, Πάολο Φερνάντες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.