Ads Top

Νικολακόπουλος: «Ψάχνεται στην Τουρκία για εξτρέμ ο Ολυμπιακός!»


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από το μέτωπο των μεταγραφών μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιθυμία των πρωταθλητών ήταν, το αργότερο μέχρι τις 15/6, η ομάδα να έχει δύο επιθετικογενείς παίκτες, για να τους δουλέψει ο Πέντρο Μαρτίνς. Έναν σέντερ φορ και έναν εξτρέμ. Ο πρώτος, ο Τικίνιο, ήρθε χθες και θα υπογράψει εκτός απροόπτου σήμερα, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού θα είναι διετές και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια (υπάρχει οψιόν για τρίτο χρόνο). Μέσος όρος είναι γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης της ομάδας είναι ο Ελ Αραμπί που αυξάνεται με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν δυναμικά τις μεταγραφές τους οι Πειραιώτες, οι οποίοι πήραν έναν σκόρερ με πάρα πολλά γκολ στο βιογραφικό του. Είναι ένας παίκτης από εκείνους που κάνουν τη διαφορά.

Για τον εξτρέμ, ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά της Τουρκίας, για τον έναν ή και τον δεύτερο παίκτη που αναζητά ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο ένας είναι άμεση προτεραιότητα. Αν μπορούσε και τους δύο θα ήταν το ιδανικό. Έχει ξεχωρίσει ο Αλασάν Ενταό της Φατίχ Καραγκιουμριούκ, ακολουθούν ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού και ο Ρασίντ Γκεζάλ της Μπεσίκτας. Ιδανικά θα ήθελε τον Λάριν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.