Ads Top

Στον Ολυμπιακό ο Τζούρο Ράντοβιτς!


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση στο τμήμα του πόλο ανδρών, με την ανακοίνωση του Τζούρο Ράντοβιτς!
Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του «Μίδα», Αντρο Μπούσλιε, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυσή του με την απόκτηση του διεθνούς Μαυροβούνιου, Τζούρο Ράντοβιτς.

Ο Ράντοβιτς είναι ο καλύτερος νέος αριστερόχειρας στον κόσμο και πλήρωσε ρήτρα για να τον πάρει ο πρωταθλητής Ελλάδας, νικώντας τα μεγαθήρια Γιούγκ και Φερεντσβάρος

Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τζούρο Ράντοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών από τη νέα σεζόν. Ο ταλαντούχος αριστερόχειρας είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1999 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Γιαντράν Χέρτεγκ Νόβι, με την οποία κατέκτησε 7 διαδοχικά νταμπλ.  Με την Εθνική Μαυροβουνίου έχει κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στο World League το 2018 και ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2020 στη Βουδαπέστη. Το 2017 ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος αθλητής στο Μαυροβούνιο και το 2019 καλύτερος νέος αθλητής της Αδριατικής Λίγκας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Τζούρο Ράντοβιτς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Πρώτα από όλα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και παράλληλα τεράστια τιμή να είμαι μέλος σε ένα τόσο εξαιρετικό σύλλογο και σε τόσο φανταστικό περιβάλλον, με τόσους σπουδαίους αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλες φιλοδοξίες. Θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα μου να συνεχίσει την κυριαρχία της στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.  Θέλω να προσθέσω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Αθήνα γιατί αποτελούσε πάντα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στην Ευρώπη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.