Ads Top

Η «μαύρη λίστα» Αλαφούζου για το καλοκαίρι!


Αλλάζουν όλα στον Παναθηναϊκό - Αποχωρούν 8 παίκτες, ποιοι βρίσκονται ήδη στην πόρτα της εξόδου!
Τρομερές αλλαγές έρχονται στο Τριφύλλι το φετινό καλοκαίρι, το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως... ζεστό.

Ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται και πρέπει να φύγουν, ποιοι δεν κατάφεραν να πείσουν για την αξία του και ψάχνουν ομάδα και ποιοι είναι προς πώληση.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί χάρη στην ΑΕΚ να έχει κάποιες ελπίδες για την Ευρώπη, αλλά ακόμα κι αν στο... νήμα επιτευχθεί ο στόχος, αυτό δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση την αξιολόγηση ορισμένων προσώπων. Άλλωστε, οι "πράσινοι" μετρούν στα πλέι-οφ μόλις μια νίκη. Τραγικό, όσο και απίστευτο.

Το προσεχές καλοκαίρι, λοιπόν, αναμένεται να επέλθει ακόμη ένα ξήλωμα στο ρόστερ του "τριφυλλιού", με αρκετούς ποδοσφαιριστές να οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου. Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι Σάντσες, Αϊτόρ, Αγιούμπ, Σαβιέρ. Οι συγκεκριμένοι είτε έχουν απογοητεύσει με την εικόνα τους, είτε στην περίπτωση του Σαβιέρ δεν πρόλαβαν να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν.

Σε μια άλλη κατηγορία υπάγονται ποδοσφαιριστές που ναι μεν έχουν συμβόλαιο, αλλά φέτος έκαναν βήματα πίσω αντί για μπροστά. Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν οι Μπουζούκης και Χατζηθεοδωρίδης, με τον πρώτο ειδικά να παραχωρείται ακόμα και με 300 χιλ. ευρώ. Μιλάμε για ένα περιουσιακό στοιχείο του κλαμπ, που πριν από 1 χρόνο κοστολογείτο με τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, παίκτες όπως ο Καρλίτος έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία, ωστόσο ο Ισπανός δεν έχει δικαιολογήσει τις 600 χιλ. ευρώ που έχει λαμβάνειν ετησίως. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ίβηρα φορ έναντι ενός (όχι και τόσο υψηλού) ποσού.

Τέλος, οι "πράσινοι" διαθέτουν και ορισμένους ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι ενδέχεται είτε να βρουν, είτε ακόμα και να ψαχτούν για προτάσεις ομάδων του εξωτερικού. Στην εν λόγω κατηγορία εντάσσονται ενδεικτικά οι Διούδης και Χατζηγιοβάνης. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό προμηνύεται... καυτό!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.