Ads Top

Παναθηναϊκός: Η «μαύρη λίστα» Αλαφούζου για το καλοκαίρι!


Ποιοι ακολουθούν τον Λάζλο Μπόλονι στην έξοδο - Ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, η «μαύρη λίστα» του Μπόλονι στον Αλαφούζο!
Πώς φτάσαμε στο διαζύγιο με τον προπονητή, γιατί καθυστέρηση να φύγει και ποιος είναι ο επόμενος. Αλλάζουν όλα στο Τριφύλλι τις επόμενες ημέρες και έρχεται ένα... καυτό καλοκαίρι.  

Έχασε οριστικά το "τρένο" της Ευρώπης μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, με τον Λάζλο Μπόλονι να αποδεικνύεται ανάξιος στο να προετοιμάσει την ομάδα του για τη δύσκολη σειρά αγώνων που είχε ν' αντιμετωπίσει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι-τελικό που είχε να δώσει φέτος η ομάδα του, από εκείνο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην κανονική διάρκεια που θα πλησίαζε στην δεύτερη θέση, μέχρι τα τελευταία ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ένωση στο «Απ. Νικολαΐδης».

Είναι δεδομένο ότι το κακό φέτος για τον Παναθηναϊκό άρχισε με την λανθασμένη απόφαση να δοθεί το... τιμόνι στον Τσάβι Ρόκα, με το να φύγει ο Γιώργος Δώνης και να έρθει στον πάγκο ο Ντάνι Πογιάτος. Ωστόσο, το γεγονός ότι το "τριφύλλι" έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι-οφ, είναι πέρα για πέρα... επίτευγμα Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος έφτασε μία ανάσα από το να αποχωρήσει πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την κανονική διάρκεια της Superleague. Ο άνθρωπος που τον κράτησε ωστόσο στη θέση του ήταν ο Ντρεοσί, ο οποίος κατέθεσε σχετική εισήγηση στον Αλαφούζο. Η πρόταση αυτή του Γάλλου γενικού διευθυντή, σε συνδυασμό με ότι ο μεγαλομέτοχος δεν βρήκε κάτι ενδιαφέρον στην αγορά, διατήρησαν τον Μπόλονι στη θέση του μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας.

Πλέον, το κλίμα για τον Ντρεοσί είναι πολύ βαρύ. Δεν χρεώνεται μόνο την παντελώς αποτυχημένη απόφαση παραμονής Μπόλονι, αλλά και το ότι δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ σε κομμάτια του χαρτοφυλακίου.

Κόντρα μάλιστα σε αυτό που ακούστηκε ή και γράφτηκε, ότι άλλοι (Ντρεοσί, Μαυροκουκουλάκης, Βλάχος...) ενημέρωσαν τον Μπόλονι για το "φινάλε", η δική μας ενημέρωση θέλει τον Ρουμάνο να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον "Μίστερ Σκάι". Και μάλιστα σε καλό κλίμα, απόδειξη της σχέσης εκατέρωθεν σεβασμού...

Θα πρέπει επίσης να αποκαλύψουμε πως το διαζύγιο βγήκε τόσο γρήγορα και...ξαφνικά, γιατί δεν χρειάστηκε να γίνει η παραμικρή διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο πλευρών (για αποζημιώσεις κτλ). Όλα αυτά είχαν προβλεφθεί στο συμβόλαιο το περασμένο φθινόπωρο, είτε λυνόταν πρίν απο την λήξη του (Ιούνιο του 2022) με ευθύνη του Παναθηναϊκού, είτε με ευθύνη του κόουτς. Ολα ήταν προκαθορισμένα και έτσι το "καθάρισμα" ήταν πολύ πιο εύκολο κι άμεσο.

Ο Αλαφούζος μπορεί να "τελείωσε" τον Μπόλονι αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως δεν εκτιμάει την άποψη/γνώσεις του αλλά και την εμπειρία που απέκτησε σε αυτό το 7μηνο του στον Παναθηναϊκό. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Ρουμάνος θα κάνει ή έχει κάνει την εκθεσή του στο αφεντικό, για πρόσωπα, πράγματα και γενικότερα καταστάσεις στον "άρρωστο" και χωρίς "βάσεις" (κατά την γνώμη του) πράσινο Οργανισμό. Σε δική μου ερμηνεία αυτό σημαίνει πως μπορεί τελικά να "φαγώθηκε" ο Μπόλονι αλλά κι αυτός φρόντισε να φαγωθούν πολλοί (κι δεν αναφέρομαι στον Ντρεοσί, ο Γάλλος είναι άλλη ...κατηγορία)!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.