Ads Top

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο για νέο συμβόλαιο!


Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για νέο τριετές συμβόλαιο, με τις υπογραφές να πέφτουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία με το νεαρό, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, για νέο τριετές συμβόλαιο. Οι πράσινοι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόντουσαν σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και τελικά η συμφωνία δεν άργησε να επιτευχθεί. 

Το συμβόλαιο του νεαρού τελείωνε το επόμενο καλοκαίρι, αλλά στον Παναθηναϊκό ήθελαν να κλείσου γρήγορα αυτή την υπόθεση. Η επιθυμία του παίκτη, αλλά και το γεγονός πως η διοίκηση του τριφυλλιού έδειξε το πόσο τον θέλει οδήγησε τις δύο πλευρές σε συμφωνία.

Το πολύ θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τριφύλλι μπορεί να ορίσει ότι τιμή θέλει για να τον πουλήσει στο μέλλον.

Η κίνηση αυτή είναι πολύ σημαντική για το τριφύλλι, καθώς ο νεαρός έχει δείξει ότι έχει πολύ ταλέντο και αν συνεχίσει την καλή και σκληρή δουλειά, μπορεί στο άμεσο μέλλον να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα του κέντρου του τριφυλλιού.

Τέλος, οι επίσημες ανακοινώσεις και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.