Ads Top

Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει Σπανούλη!


Οργιάζουν τα σενάρια από την Ιταλία για ενδιαφέρον του Ετόρε Μεσίνα να προσθέσει στο ρόστερ της Αρμάνι τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει να θεωρεί εαυτόν ενεργό παίκτη και μάλιστα πιστεύει ότι ακόμη μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε ομάδα. Ακόμη κι αν αγωνίζεται περιορισμένο χρόνο. Ακόμη κι αν έχει ειδικό ρόλο. Ακόμη και στα 39 του χρόνια. Πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει. Και αυτό θα κάνει.

Η απόφασή του να πάει στο Προολυμπιακό Τουρνουά είναι μια απόδειξη ότι στόχος του είναι να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Εξάλλου, μόλις πρόσφατα to10.gr σας είχε εξηγήσει πως ο «Kill Bill» λειτουργεί, σκέφτεται και (κυρίως) προπονείται σαν εν ενεργεία παίκτης. Περνάει ατελείωτες ώρες στο γήπεδο. Πιέζει τα όριά του και το σώμα του, με σκοπό να δείξει σε όλους αυτό που αισθάνεται. Ότι μπορεί ακόμη να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Σπανούλης αναμένεται να συζητήσει με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για το μέλλον του. Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Και από τη στιγμή που δείχνει ότι έχει αποφασίσει να συνεχίσει να αγωνίζεται, όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην ομάδα της οποίας άλλαξε την ιστορία τα τελευταία χρόνια. Την ομάδα που μαζί με τη διοίκηση οδήγησαν σε δύο ευρωλίγκες, και βίωσαν μαγικές, αξέχαστες στιγμές.

Από τη στιγμή που ο Σπανούλης αισθάνεται ότι μπορεί να βοηθήσει, είναι σαφές ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να αξιοποιήσει την ενεργή δίψα του, την εμπειρία του και την αδιαμφισβήτητη (ασχέτως ηλικίας) ποιότητά του, ώστε όλες αυτές οι αρετές του να βοηθήσουν ον Ολυμπιακό.

Αρετές, που ακόμη και τώρα θέλγουν κάποιες από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης. Με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν πως η ομάδα που είναι έτοιμη να ντύσει στα χρώματά της τον Σπανούλη, εάν δεν μείνει στον Ολυμπιακό, είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Μια ομάδα με Ελληνα GM (Χρήστος Σταυρόπουλος), που έφτασε στο Final Four φέτος, έφτασε στα όρια την Μπαρτσελόνα, αλλά έχασε στο σουτ.

Βεβαίως, άλλο τι θέλουν οι Ιταλοί και άλλο τι θα κάνουν Ολυμπιακός και Σπανούλης. Εξάλλου, όπως συχνά έχουν παραδεχθεί, τόσο ο V-Span όσο και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η σχέση τους ξεπερνάει αυτή του ιδιοκτήτη – παίκτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.