Ads Top

Γκαρσία: «Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ!»


Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-2).

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία των playoffs της SuperLeague, κάνοντας μεγάλο βήμα για την κατάκτησή της.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Πάμπλο Γκαρσία, θέλησε στις δηλώσεις του στη NOVA μετά τη λήξη του ματς, να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τόσο σε αυτούς που αγωνίστηκαν στο σημερινό ματς, όσο και στους υπόλοιπους.

Σχετικά με το αν το ματς εξελίχθηκε όπως το περίμενε: «Ναι, νομίζω ότι το πλάνο του παιχνιδιού βγήκε αρκετά καλά. Πράγματι έχουμε αγωνιστεί αρκετές φορές με αυτό τον αντίπαλο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο σε αυτούς που έπαιξαν σήμερα, αλλά σε όλους του ρόστερ. Με αυτούς θα πάμε μέχρι τέλους».

Για τις απολύτως πετυχημένες αλλαγές με τους Ουάρντα και Τσιγγάρα στο ημίχρονο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι διαθέσιμοι για να αγωνιστούν. Οι δύο ποδοσφαιριστές που βγήκανε στο ημίχρονο έκαναν πολύ καλή δουλειά, απλώς θέλαμε να φρεσκάρουμε την επιθετική μας λειτουργία και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα βρίσκαμε στην αντίπαλη άμυνα. Οι ποδοσφαιριστές είναι καταπονημένοι από το πρόγραμμα και γι' αυτό πρέπει όλοι να είναι έτομοι. Κάποιες φορές οι αλλαγές βγαίνουν και κάποιες άλλες όχι».

Αν αυτή ήταν μια νίκη χαρακτήρα: «Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει τον χαρακτήρα της ομάδας. Ουσιαστικά τον τελευταίο μήνα παίζουμε μόνο ντέρμπι. Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα ντέρμπι (σ.σ με τον Άρη), οπότε πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.