Ads Top

Ολυμπιακός: Η «κλοπή» της χρονιάς με Καλογερόπουλο!


Ο Ολυμπιακός «έκλεψε» τον Καλογερόπουλο από τον ΠΑΟΚ με μόλις...6.000 ευρώ - Η κλοπή της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Η ατάκα "Μόνο Ολυμπιακός" και η στάση της μητέρας του. Πώς οι Πειραιώτες ερμήνευσαν σωστά τον νέο νόμο και... κέρδισαν μία τρομερή μεταγραφή, τη στιγμή που είχε μπει στο κόλπο και ο Δικέφαλος λόγω Μποροβήλου-Πουρλιοτόπουλου. 

O Aλέξανδρος Καλογερόπουλος που έκανε ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, κόντρα μάλιστα στην πρώην ομάδα του, σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών έγινε ο νεότερος ποδόσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που είχε ντεμπουτάρει 17 ετών και 42 ημερών,

Είχε προηγηθεί πριν απο λίγες ημέρες η πρώτη εμφάνιση του Καλογερόπουλου ως αλλαγή στο "Βικελίδης", τότε που έγινε ο 6ος νεότερος  "ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα, μετά τους Παπαδόπουλο, Νέρι Καστίγιο, Χρήστο Λιάτσο, Κωνσταντίνο Αρζένη και Ανδρέα Βασιλόγιαννη. 
 
Για να βάλουμε κάποια πράγματα και στην σωστή βάση, έτσι όπως έχουν και όχι όπως γράφτηκαν…

1) Ο Καλογερόπουλος δεν στοίχισε στον Ολυμπιακό ούτε 30, ούτε 35, ούτε 36.5000 ευρώ αλλά θα στοιχίσει μόλις 6.000 ευρώ! Απο τα οποία μάλιστα μόλις τα 4,5 χιλιάρικα θα πάνε στους Μπακοκαυμενάκηδες αφού 1,5 χιλιάρικα εισέπραξε ο σύλλογος της Ανδραβίδας, απο τον οποίο είχε πάει στον Αστέρα!!

2) Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει καταθέσει τα παραπάνω ποσό, που λογίζονται ως τροφεία στον Αστέρα, για τον Καλογερόπουλο...

3) Η καλοκαιρινή μεταγραφή του Καλογερόπουλου (είχε κλείσει απο τον Αύγουστο, άσχετα αν ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο) θα μπορούσε να αποτελέσει επεισόδιο στον 5ο κύκλο του δημοφιλέστατου "La Casa de Papel". Μιλάμε όντως για την (ποδοσφαιρική) "τέλεια ληστεία", με τον Αντώνη Πίκουλα, επικεφαλής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, στον ρόλο του "Καθηγητή"...
 
4) Ο Πίκουλας σε συνεργασία με την Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λινα Σουλούκου και το νομικό τμήμα της  'ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, κατάφεραν να προχωρήσουν στην ιδανική ερμηνεία της αλλαγής του νόμου σχετικά με τα τροφεία, την μη καταθεσή τους πλέον εφάπαξ στην ΕΠΟ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες/παραθυράκια για να πάρουν στου Ρέντη το μεγαλύτερο αμυντικό ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ηλικία του. Απόδειξη πως μόλις 7 μήνες μετα ο Μαρτίνς όχι μόνο τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα αλλά το εμπιστεύεται για 62' ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα των Πρωταθλητών

5) Ενδεχομένως κάποιοι άλλοι  που θα χειριζόντουσαν  την εν λόγω υπόθεση να είχαν πληρώσει τα 35.000 ευρώ στον Αστέρα για να "καθάριζαν" νωρίτερα. Μιλάμε άλλωστε για τον... λάρτζ Ολυμπιακό. Ο Πίκουλας όμως, σε συνεργασία με την Σουλούκου, κατάφεραν να πάρουν τον Καλογερόπουλο με ...ψίχουλα που παραπέμπουν σε "κλοπή".

6) Καταλυτικό ρόλο βέβαια σε όλο αυτό το σκηνικό έπαιξε η στάση της οικογένειας του παίκτη και στο τέλος η επιμονή του ίδιου του Αλέξη. Ο Αντώνης Πίκουλας ουσιαστικά είχε ψήσει/μπετονάρει την οικογένεια Καλογερόπουλου, φέρνοντας την μητέρα του στην Αθήνα και συμφωνώντας μαζί τους. Ακόμη και όταν στα Γραφεία του Αστέρα η μητέρα του Καλογερόπουλου άρχισε να κλονίζεται αφού έπεσε απο τους τριπολιτσιώτες και η σούπερ προσφορά του ΠΑΟΚ, τότε ήταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που  ξεκαθάρισε : " έχω δώσει τον λόγο μου στον Ολυμπιακό και εκεί θα πάω. Δεν μένω ούτε εδώ, ούτε θα πάω στον ΠΑΟΚ. Μόνο Ολυμπιακός..."!!
 
7). Οι αποδοχές του Καλογερόπουλου, που υπέγραψε  επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό , δεν είναι plus 30.000 ευρώ. Ο νεαρός στόπερ αμοίβεται με 1.000 ευρώ το μήνα και του πληρώνει η ΠΑΕ και το ενοίκιο του σπιτιού του. Χοντρικά μιάμε για λιγότερα απο 18 χιλιάρικα ετησίως.

8) Η ρήξη με τον Αστέρα προέκυψε γιατί όταν στην Τρίπολη είδαν πως χάνουν το super talent (στο οποίο μέχρι να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός δεν έδιναν ευρώ), προσπάθησαν να τον "σπρώξουν" στον ΠΑΟΚ (λόγω των σχέσεων του Μποροβήλου με τον Πουρλιοτόπουλο, τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ).
Ευάγγελος Μίχος, sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.