Ads Top

Στοίχημα: “Πετάει” η Χιρόνα, εύκολα η Μπόντο - τριάδα για ταμείο στο 8.25!


Μικρό, αλλά αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, μετά από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από Νορβηγία, Ισπανία και Τουρκία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη winmasters. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.
 
Εύκολα η Μπόντο!
Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Μπέργκεν της Νορβηγίας, όπου στις 19:00 η Μπραν υποδέχεται την Μπόντο/Γκλιμτ για την 4η αγωνιστική της Eliteserien.
Η Μπραν έχει κάνει πολύ άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ίσως τη χειρότερη των τελευταίων ετών από τη χρονιά που ανέβηκε στην Eliteserien. Ηττήθηκε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, αυτή τη φορά από τη Ρόσενμποργκ (3-2) εκτός έδρας και είναι χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια, στο ματς του “Λέρκενταλ” ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με τα πρώτα τρία παιχνίδια.
Η Μπόντο/Γκλιμτ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αλλά και το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές εναντίον της Ρόσενμποργκ (2-2), για να πάρει τους τρεις βαθμούς στο πρώτο σημαντικό ματς για εκείνη στη σεζόν. Ήταν η πρώτη ισοπαλία για το συγκρότημα του Κνούτσεν, έπειτα από δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ. Δεν έχει ηττηθεί σε επίπεδο Eliteserien για δώδεκα αναμετρήσεις, μαζί με τα περσινά.
Μεγάλη η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μπραν έχει ξεκινήσει κάκιστα τη σεζόν, με πολύ μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, τα οποία περιμένουμε να εκμεταλλευτεί η περσινή πρωταθλήτρια. Επιλογή λοιπόν η Μπόντο/Γκλιμτ με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.30. Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.
 
“Κλειδώνει” τα playoffs η Χιρόνα
Μεταφερόμαστε στην Καταλονία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 22:00, η Χιρόνα υποδέχεται στο “Μοντιλίβι” την Αλκορκόν για την προτελευταία αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν.
Ασταμάτητη δείχνει η Χιρόνα, η οποία έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της κερδίζοντας 1-0 τη Μάλαγα εκτός έδρας. Αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω από νωρίς, είχε καλύτερη παρουσία από την αντίπαλο στο υπόλοιπο του αγώνα, βρήκε τον τρόπο να μπει μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια χωρίς να πιεστεί κράτησε εύκολα το προβάδισμα ως το φινάλε. Έκτη σερί νίκη για την Χιρόνα, έπιασε στην 3η θέση τις Λεγανές και Αλμερία στους 67 πόντους, είναι στο +3 απ’ την 7η θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τα πλέι οφ.
Πολύτιμη νίκη πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα η Αλκορκόν κερδίζοντας 2-0 τη Σαμπαδέλ εντός έδρας. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ευτύχησε να προηγηθεί από το πουθενά, σκόραρε δεύτερο τέρμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, μετά αμύνθηκε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και άντεξε στην πίεση της αντιπάλου. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, βρίσκεται στην 17η θέση με 45 πόντους, είναι στο +4 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό.
Σε σούπερ φόρμα η Χιρόνα, θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs ανόδου και έχει το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στη λιγότερο ποιοτική Αλκορκόν. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.10.
 
Ρεφάρει η Φενέρ
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από την Τουρκία. Στις 19:30, η Καρσίγιακα υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, για τον τρίτο ημιτελικό των playoffs. Το Σάββατο η Καρσίγιακα επικράτησε στην Πόλη με 71-80 και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.
Περιμένουμε αντίδραση από την ποιοτικότερη Φενέρ και θα ποντάρουμε στο ότι θα ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.71.  
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.