Ads Top

Στοίχημα: “Κανονιά” για τελικό & Χέρτα για “σωτηρία” - δυνατή τριάδα στο 7.8!


Πολύ ενδιαφέρον το κουπόνι της Πέμπτης (06/05) με τα ημιτελικά του Europa League φυσικά να κλέβουν την παράσταση! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα από το Λονδίνο, το Βερολίνο και την Αθήνα! Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τις νόμιμες online
στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.
 
Αγγλικός τελικός και στο Europa!
Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Emirates, όπου στις 22:00 η Άρσεναλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, στη ρεβάνς του 2-1 στο “Θεράμικα” με στόχο μία θέση στον τελικό του Europa League.
Στο πρώτο παιχνίδι η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε 2-0 μέχρι το μισάωρο και είχε ευκαιρίες να αγκαλιάσει την πρόκριση στον τελικό από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Θεμπάγιος. Ο Πέπε όμως μείωσε με πέναλτι και η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα, με τους Λονδρέζους να έχουν ευκαιρίες ακόμη και για ισοφάριση.
Εξαιρετική η εμφάνιση της Άρσεναλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νιουκάστλ την περασμένη Κυριακή, ήταν μια απ’ τις καλύτερες των τελευταίων εβδομάδων. Σκόραρε νωρίς, είχε ρυθμό και ευκαιρίες, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απ’ τον αντίπαλο, είχε συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ήταν η ομάδα με τις πιο μεγάλες φάσεις για δεύτερο γκολ, το βρήκε με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 66’ και κάπου εκεί το ματς τελείωσε οριστικά, θα μπορούσε να έχει κερδίσει ακόμη πιο άνετα.
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Βιγιαρεάλ, που αναζητά την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετράει μόνο αποκλεισμούς στα ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, ο ένας εξ αυτών κόντρα στην Άρσεναλ το 2006. Ήταν πολύ ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, είχε φάσεις για τρίτο γκολ, παρά τη νίκη έφυγε απ’ το γήπεδο με πίκρα, καθώς η πρόκριση είναι «ανοιχτή» λόγω του εκτός έδρας γκολ των Άγγλων.
Η Άρσεναλ πήρε ψυχολογία με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το πρώτο παιχνίδι και διαθέτει πιο έμπειρους παίκτες. Θα στηρίξουμε και σήμερα τους Άγγλους στην έδρα τους και θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.90.
 
Νίκη παραμονής η Χέρτα
Μεταφερόμαστε την πρωτεύουσα της Γερμανίας για τη δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή της ημέρας. Στις 19:30, η Χέρτα υποδέχεται τη Φράιμπουργκ σε εξ αναβολής αγώνα της Bundesliga.
Την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη ζώνη ασφαλείας έχει η Χέρτα με νίκη επί της Φράιμπουργκ στο "Olympiastadion Berlin". Την Δευτέρα (3/5) επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Μάιντζ (1-1), σε μία αναμέτρηση το σκορ της οποίας κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή από το ξεκίνημα, παρουσιάστηκαν πιο κινητικοί δημιουργώντας αρκετές καλές στιγμές. Παράλληλα, ανάγκασαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε οκτώ επεμβάσεις. Συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς οι πρωτευουσιάνοι παραμένουν στην προτελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.
Τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η Φράιμπουργκ βρίσκεται στο -9 από την Λεβερκούζεν και την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Μπορεί να διατηρεί βαθμολογικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο οι πιθανότητες να πετύχει τον εν λόγω στόχο είναι απειροελάχιστες. Στις 24 Απριλίου αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Χόφενχαϊμ στο "Schwarzwald". Ισορροπημένο ήταν, σε γενικές γραμμές, το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Θα ποντάρουμε στο πολύ δυνατό κίνητρο της Χέρτα και θα επιλέξουμε τον άσο του 2.10!
 
Πλούσιος ημιτελικός
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με εγχώριο μπάσκετ. Στις 17:00, Παναθηναϊκός και Λαύριο διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους σε νοκ άουτ ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον προημιτελικό της Τρίτης απέναντι στο Περιστέρι (88-62) και προφανώς είναι το τεράστιο φαβορί και σήμερα. Ο άσος παίζεται χαμηλά και το χάντικαπ είναι υψηλό, εμείς θα ποντάρουμε στο Over 163.5, σε απόδοση 1.95 καθώς το Λαύριο παίζει με άγνοια κινδύνου και μπορεί να συμβάλει σε ένα γρήγορο τέμπο και υψηλό σκορ.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.