Ads Top

Στοίχημα: Με φόρα η Χαμ Καμ, αντιδρά η Μπρίντιζι - τριάδα για ταμείο στο 6.95!


Μικρό το κουπόνι της Τρίτης (25/05), αφού οι σεζόν των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έχουν ολοκληρωθεί, αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά από την ποδοσφαιρική δράση στη Νορβηγία και τα μπασκετικά playoffs σε Ιταλία και Γερμανία. Μη ξεχνάτε ότι αύριο έχει προγνωστικά Europa League για τον τελικό της διοργάνωσης στο Γκντανσκ! Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών μας προγνωστικών.
 
Εντυπωσιάζει η Χαμ Καμ
Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές από τη Σκανδιναβία, όπου η δράση θα είναι σταθερή όλο το καλοκαίρι. Στις 19:00, η Χαμ Καμ υποδέχεται την Γκρόρουντ για την 3η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας.
Η ΧαμΚαμ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το νέο πρωτάθλημα και όπως αναμενόταν δείχνει ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω της τον κάκιστο περσινό πρώτο γύρο που ήταν στις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα του Ρέκνταλ πανηγύρισε δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με αντίπαλο την ΚFUM Όσλο (0-2). Από τη στιγμή που πέτυχε το πρώτο τέρμα, πήρε και τον έλεγχο του ματς. Στην πρεμιέρα νίκησε τη Στιέρνταλς-Μπλινκ με 3-0 εντός έδρας.
Η Γκρόρουντ πάλεψε και το δεύτερο παιχνίδι που έδωσε για το φετινό πρωτάθλημα και αυτή τη φορά βγήκε νικήτρια, εναντίον της Στρέμεν (1-0) εντός έδρας. Πρώτη νίκη για τον τεχνικό Μπέργκο, έπειτα από την αποτυχημένη πρεμιέρα στην έδρα της Ράνχαϊμ (1-0). Αποτυχημένη αναφορικά με το ότι δεν πήρε τίποτα, διότι το τέρμα που δέχτηκε ήταν στις καθυστερήσεις. Δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Η Χαμ Καμ εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν και δικαιολογημένα προσφέρεται ως μεγάλο φαβορί απέναντι στη λιγότερο ποιοτική Γκρόρουντ. Ανεβάζουμε την απόδοση των γηπεδούχων, επιλέγοντας Χαμ Καμ -1 (ασιατικό) στο 1.90. Σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.
 
Ισοφαρίζει η Μπρίντιζι
Μεταφερόμαστε στα μπασκετικά playoffs της Ιταλίας για την επόμενη επιλογή μας και συγκεκριμένα στο Μπρίντιζι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια για το δεύτερο ημιτελικό. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 την Κυριακή, επικρατώντας 66-73 και είναι οριακό φαβορί σήμερα για να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Η Βίρτους έχει περισσότερο ατομικό ταλέντο, όμως περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους και σε τιμές αουτσάιντερ έχει αξία το ποντάρισμά τους. Επιλογή επομένως η Μπρίντιζι σε απόδοση 2.00.
 
Αντιδρά η “Λούντβι”
Πάμε στα μπασκετικά playoffs της Γερμανίας για την τελευταία επιλογή της Τρίτης και συγκεκριμένα στον αγώνα Μπάμπεργκ - Λούντβιγκσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 2-1 στη σειρά και θέλουν μία ακόμη νίκη για να πάρουν θέση στα ημιτελικά. Η Μπάμπεργκ έχασε στα δύο πρώτα εκτός έδρας ματς της σειράς, αλλά την Κυριακή διέσυρε τη Λούντβιγκσμπουργκ με 96-60, η οποία έχει τραγική παράδοση στη Βαμβέργη με 15 σερί ήττες!
Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο μεγαλύτερη αξία από το διπλό έχει το Over 83.5 της Λούντβιγκσμπουργκ, σε απόδοση 1.83.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.