Ads Top

Kicker: «Ενδιαφέρον ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για Γιαννίκη»


Σε αφιέρωμα του «Kicker» για τον Αργύρη Γιαννίκη αναφέρεται ότι ο προπονητής-έκπληξη της φετινής Super League είναι στα ραντάρ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να εκπλήσσει το ποδοσφαιρικό κοινό.

Το κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το έπραξε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, καθώς στρίμωξε τους Πειραιώτες, που ισοφάρισε σε 1-1 στο 73’ με το γυριστό του Χασάν.

Τα επιτεύγματα των Ηπειρωτών οφείλονται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον Αργύρη Γιαννίκη που αποτελεί τον προπονητή-έκπληξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα κατορθώματα του 40χρονου τεχνικού δεν έχουν μείνει μόνο στα μέρη μας.

To «Kicker» φιλοξένησε πρόσφατα ολοσέλιδο αφιέρωμα, στο οποίο εξυμνεί τον νεαρό προπονητή για το έργο του με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τους «ερυθρόλευκου», τονίζοντας ότι επρόκειτο να γίνει μια «μάχη» ανάμεσα στον Δαβίδ και τον Γολιάθ.

Στο αφιέρωμα υπάρχει εκτενής αναφορά στην πορεία του στην προπονητική, ενώ αναφέρεται ότι πιθανόν να μην ανανεώσει με τον ΠΑΣ. Επιπλέον, το συγκεκριμένο βάζει στο… κόλπο ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σχετικά με το μέλλον του Γιαννίκη. «Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρέπει να εκφράσουν το ενδιαφέρον που έχουν για τον Γιαννίκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.