Ads Top

Βγαίνει «στο σφυρί» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Ο Εντ Γούντογουορντ αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και την κριτική που δέχθηκε από τον κόσμο της ομάδας για τη συμμετοχή των "Κόκκινων Διαβόλων" στη European Super League.
Η οικογένεια Γκλέιζερ εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών της στην ομάδα.

Ημέρα αλλαγών είναι η σημερινή (20/04) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς εκτός από την πιθανή αποχώρηση των "κόκκινων διαβόλων" από τη European Super League, αποχωρεί από τη διοίκηση της ομάδας, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Εντ Γούντγουορντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic", ο Γούντγουορντ οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά και τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές για την εισχώρηση της ομάδας στη λίγκα.

Στο παρελθόν, ο Γούντγουορντ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας και για τον κακό χειρισμό τόσο των χρημάτων σε μεταγραφές αλλά και για τις μεταγραφικές του τακτικές.

Ο Εντ Γούντγουορντ ήταν στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2005, ενώ τα καθήκοντα του εκτελεστικού αντιπροέδρου τα εκτελούσε από το 2012 έως σήμερα.

Είναι επίσης υπάλληλος της JP Morgan, του μεγάλου χορηγού της European Super League.


Μαζί με τον Εντ Γούντγουορντ, είναι πιθανό το σενάριο αποχώρησης και της οικογένειας Γκλέιζερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το φιάσκο της European Super League και η παραμονή στις διοργανώσεις της UEFA σημαίνει (προς ώρας) και λιγότερα έσοδα, κάτι που τους κάνει να θέλουν να απομακρυνθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου.

sport24.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.