Ads Top

Χολέμπας σε Σεμέδο: «Πρέπει να τρέξεις περισσότερο, όπως έκανα εγώ στην ηλικία σου»


Οι Ρούμπεν Σεμέδο και Χοσέ Χολέμπας είχαν κέφια αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 5-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και οι Χόσε Χολέμπας και Ρούμπεν Σεμέδο είχαν κέφια, εν αντιθέσει με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που πέρασαν από λαϊκά δικαστήρια.

Οι δύο ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές πείραζαν ο ένας τον άλλον στις κοινές δηλώσεις που παραχώρησαν στη NOVA, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο Σεμέδο στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: "Ήταν μια όμορφη βραδιά και ένα ωραίο αποτέλεσμα για μας. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό που πετύχαμε και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για όσα πετύχαμε και να συγχαρώ τον κόσμο μας, ο οποίος - ακόμα και αν είναι μακριά - μας στηρίζει".

"Ήταν μια βραδιά με μεγάλη σημασία, προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας, ωστόσο προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε καλά τις προηγούμενες μέρες και εμφανιστήκαμε στο γήπεδο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, όπως κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια".

Για την αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πορτογάλος στόπερ ανέφερε: "Είμαστε ο Ολυμπιακός και παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίζουμε. Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα - ένα. Την Τετάρτη είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και αυτό που έγινε στο ντέρμπι δεν έχει παίζει ρόλο για το παιχνίδι του Κυπέλλου".

Για τον Χολέμπας: "Τι μοιάζει με 27 χρόνων; Ο Χοσέ είναι σπουδαίος παίκτης, σπουδαίος επαγγελματίας, όμως δείχνει μεγαλύτερος. Παίζει καλά, όμως είναι μεγάλος". Με τον 36χρονο ακραίο αμυντικό να του απαντά: "Αυτή είναι διαφορά μας".

Ο Χοσέ Χολέμπας ανέφερε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Θέλαμε αυτό το παιχνίδι και η νίκη είναι σημαντική ενόψει του επόμενου αγώνα".

Αλλάξαμε λίγο το σύστημα, όμως τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Ίσως θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε λίγο περισσότερο. Επέστρεψε και ο Ρούμπεν και πρέπει να βελτιωθεί (γελάει). Κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για την παράδοση που έχει στα ντέρμπι: "Ήταν ένα ντέρμπι και είναι πάντα σημαντική μια νίκη σε ένα ντέρμπι. Είτε είναι η ΑΕΚ, είτε ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και σημαίνει πολλά για μένα αυτή η νίκη".

Η συμβουλή που δίνει στον Σεμέδο: "Δεν θα ήταν καλό. Την κρατάω για μένα. Ο Ρούμπεν είναι καλά για την ηλικία του, πρέπει να τρέξει λίγο περισσότερο για την ηλικία του, όπως έκανα κι εγώ στην ηλικία του".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.