Ads Top

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με νίκη στο ντέρμπι!


Ο Άρης ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ολυμπιακός με νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30) «σφραγίζει» και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα θα έχει ο Ολυμπιακός στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30), για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ήττα του Αρη από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-3) δίνει την ευκαιρία στους Πειραιώτες με νίκη στο ντέρμπι με το Τριφύλλι να «σφραγίσουν» και τυπικά τον φετινό τίτλο.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης μετά την ήττα από την Ενωση έμεινε στους 54 πόντους και εάν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κερδίσει τον Παναθηναϊκό θα φτάσει τους 76 βαθμούς.

Η διαφορά των δύο ομάδων θα ανέβει στους 22 πόντους και θα απομένουν άλλα 7 παιχνίδια μέχρι το τέλος των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται και τυπικά πλέον πρωταθλητής.

Οι Πειραιώτες βαδίζουν ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να ετοιμάζονται να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.