Ads Top

Η πρώτη κίνηση Ζαγοράκη στην Εθνική Ελλάδος!


Ποιον... τελειώνει ο Ζαγοράκης από την Εθνική ομάδα - Ποιον βάζει στη θέση του!
"Φωτογραφικά" παρασκήνια σήμερα απο την στήλη, χωρίς... ονοματεπώνυμα αλλά με...διευθύνσεις, γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται να βγουν φόρα παρτίδα. 

Μην κάψουμε κι ανθρώπους που δεν φταίνε. Μελετήστε τα, επεξεργαστείτε τα έτσι ώστε προσεχώς, όταν σκάσουν οι ειδήσεις, να τα ...συνδέσετε και να μας θυμηθείτε...

Δεν τον... βλέπω καθόλου καλά, υψηλόβαθμο στέλεχος των εθνικών ομάδων, στην εποχή Ζαγοράκη! Ο νέος πρόεδρος έτσι κι αλλιώς τον είχε "στοχεύσει" (αν του τον έχουν ρουφιανέψει ή έχει διαμορφώσει ιδία άποψη, θα σας γελάσω...), επειδή κάνει ...εξυπηρετήσεις και όχι... έργο. Μεταφέρθηκαν (οι καλοθελητές πάντα υπάρχουν) και κάτι λεγομένα του... προεκλογικά, του στυλ ; " ποιό 2004, να πάνε...μπιμπ", οπότε ήρθε και έδεσε το γλυκό. Μου μεταφέρθηκε, λοιπον, πως μετράει αντίστροφα ως το καλοκαίρι. άλλωστε ...έτοιμος είναι και ο διάδοχος του, άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσυνης/εκτίμησης του "Τεό"...

 Συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, που είχαν αγώνες η Ανδρων και η Ελπίδων. Δεν θα σας αποκαλύψω σε ποιά απο τις δυο "γαλανόλευκες", γιατί θα ήταν μετά σαν να μοίραζα... πολύχρωμες φωτογραφίες. Πρωταγωνιστές δυο συμπαίκτες σε ομάδα της ελληνικής Big 4, που είναι κι απο τα δυνατά ονόματα στην ίδια εθνική ομάδα. Με τον έναν, τον επιθετικό, να μην αντέχει το μπλαζέ στυλάκι του "παραχαϊδέμενου" συμπαίκτη του και μπροστά σε πολλούς... μάρτυρες τον "κάρφωσε" λεγοντάς του : "πες στον πρόεδρο να σε παίρνει μαζί του και στο αεροπλάνο"! Ετσι κι αλλιώς η προνομιακή μεταχείριση που τυγχάνει έχει προκαλέσει πολύ σούσσουρο εσωτερικά. ακόμη και για κραχτά περιστατικά.

Eθνική Ελλάδας: Νιόπλιας για τεχνικός διευθυντής

Ο Νίκος Νιόπλιας φέρεται ως ο εκλεκτός του Θοδωρή Ζαγοράκη για το πόστο του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να κάνει αλλαγές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ίσως αυτές επισπευστούν μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ζαγοράκης προσανατολίζεται στην πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια σε θέση τεχνικού διευθυντή με ευθύνη για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Νιόπλιας χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της ΕΠΟ ενώ δεν αναμένεται να συνεχίσει στον ΟΦΗ μετά το πέρας των πλέι - άουτ, έχοντας αναλάβει πόστο υπηρεσιακού τεχνικού στους Κρητικούς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.