Ads Top

Μακέντα: «Είμαι σίγουρος για την ομάδα - Έτσι θα πάμε πολύ ψηλότερα!»


Ο Φεντερίκο Μακέντα, εκφράζει τη σιγουριά του για τον Παναθηναϊκό και στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
Ο Ιταλός σέντερ φορ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Μακέντα πέτυχε το πρώτο γκολ και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του τριφυλλιού.

Ο έμπειρος επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ξεπέρασαν το… σοκ από την ισοπαλία με τον Αστέρα ενώ μίλησε και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ με 3-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως ήρθε αυτή η νίκη με τον ΠΑΟΚ; Που κρίθηκε το ματς;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο, αλλά προετοιμαστήκαμε καλά και γνωρίζαμε πως έπρεπε να πάμε ακόμη καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς εναντίον τους. Και νομίζω ότι το κάναμε. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ήμασταν πολύ συμπαγείς σαν ομάδα και ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς. Ειδικά μετά το τελευταίο ματς με τον Αστέρα πριν από δύο εβδομάδες. Καταφέραμε να σημειώσουμε τρία γκολ και ήταν μία καλή μέρα για την ομάδα μας».

Πως ξεπεράσατε το… σοκ από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Υπήρξε μεγάλη απογοήτευση μετά  το προηγούμενο παιχνίδι. Μιλήσαμε γι’ αυτό μερικές μέρες, όμως στη συνέχεια γυρίσαμε τη σελίδα, καθώς  γνωρίζαμε ότι έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως και το κάναμε. Δείξαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση».

Στα τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται καλύτερος ενώ είναι η πρώτη φορά που… πατάει στην τετράδα. Τι έχεις να πεις γι΄ αυτό;

«Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι.Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Εναντίον των δυνατών αντιπάλων παίζουμε πάντα πολύ καλά. Και τώρα έχουμε μόνο τέτοια ματς μπροστά μας και είμαι πολύ σίγουρος για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμη καλύτερα. Όλοι  παλεύουν γι’ αυτές τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και στο τέλος πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα είμαστε μέσα στην τετράδα».

Στο ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Πιστεύεις ότι κάτι… χρωστας;

«Ήμουν απογοητευμένος, αλλά πάντα κοιτάω κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αν έχω τις ευκαιρίες και σκοράρω, θα είμαι χαρούμενος. Πάμε εκεί με πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά θα πάμε εκεί για να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.