Ads Top

Πανό έξω από τους «Ζωσιμάδες»: «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω»


Ένα απίθανο πανό με αποδέκτη τον Αργύρη Γιαννίκη κρέμασαν οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα σε μια ταράτσα έξω από τους «Ζωσιμάδες» πριν από τον ημιτελικό Κυπέλου ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Ολυμπιακό: «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην μπήκε στα play off, αλλά αποτελεί -κατά γενική ομολογία- μία από τις καλύτερες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος. Έφτασε μάλιστα να συμμετέχει στα ημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αυτός που καθοδηγεί την ομάδα των Ιωαννίνων και ο οποίος έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια για τη δουλειά του είναι ο προπονητής, Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος δεν είναι ακόμη γνωστό αν μείνει και τη νέα σεζόν ή αποχωρήσει.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ επιθυμούν διακαώς την παραμονή του και είναι ενδεικτικό το φοβερό πανό που αναρτήθηκε σε μια ταράτσα έξω από το γήπεδο των «Ζωσιμάδων», στο πλαίσιο του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό: «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω».

Σημειώνεται ότι οι ταράτσες γύρω από το γήπεδο είναι γεμάτες με κόσμο που παρακολουθούν την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.