Ads Top

«Μπαμ» με Βαν ντε Ντρις ο Παναθηναϊκός!


Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βέλγο διαγώνιο και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μπραμ Βαν ντε Ντρις ενώ κυνηγάει και τον Πρωτοψάλτη.
Τα ευχάριστα νέα για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ήρθαν τη Δευτέρα (19/4) με την απόφαση συμμετοχής των πράσινων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και την επόμενη μέρα, την Τρίτη (20/4) οι ειδήσεις που έρχονται γύρω από τον μεταγραφικό σχεδιασμό των πράσινων.

Οι πληροφορίες θέλουν το τριφύλλι να έχει συμφωνήσει με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον διαγώνιο Μπραμ Βαν ντε Τρις του ΠΑΟΚ ο οποίος θα ενισχύσει αφάνταστα τους πράσινους στην επίθεση.

Την ίδια ώρα οι άλλες δύο θέσεις των ξένων θα καλυφθούν πιθανότατα από τους Ρανγκέλ και Γιάκομπσεν ενώ για τον τέταρτο ξένο όλα θα εξαρτηθούν από τις θέσεις των ακραίων με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Όσο για τον Βαν ντε Ντρίς ξεκίνησε την καριέρα του από Mendo Booischot, όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια.

Τη σεζόν 2008-09 φόρεσε τη φανέλα της Topvolley Callant Antwerpen και εν συνεχεία πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της Top Volley Cisterna αλλά και για τις Umbria Volley , Volley Segrate 1978 και Sir Safety Conad Perugia.

Πέρασε από την Beauvais Oise UC και επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Τουρκία και η Spor Toto, η Πολωνία και η Ιndykpol AZS Olsztyn αλλά και η Spacer’s Toulouse Volley.

Τη σεζόν 2018-19, φόρεσε τη φανέλα Rennes Volley 35 αλλά και της κορεατικής KB Insurance Stars. Τέλος τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έμεινε και τη φετινή σεζόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.