Ads Top

Στα «πράσινα» και τη νέα σεζόν ο Βίκτορ Ρανγκέλ!


Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Βίκτορ Ρανγκέλ και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του τριφυλλιού και τη νέα σεζόν.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με το νέο αγωνιστικό διευθυντή του Σωτήρη Πανταλέων ξεκίνησε την ανοικοδόμηση όλων των ομαδικών τμημάτων του τριφυλλιού για τη νέα σεζόν.

Μετά το.... μπαμ με τον Βαν Ντε Ντρις, την ανανέωση με τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ των γυναικών Αποστολή Οικονόμου,  οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια με τον 31χρονο Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός ήθελε πάρα πολύ να μείνει και να φορέσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Έχει δείξει πολλές φορές το πόσο καλά περνάει στον Παναθηναϊκό αλλά και την... τρέλα που έχει για τον κόσμο της ομάδας. Το πόσο πολύ ήθελε να μείνει έπαιξε ρόλο στο γεγονός πως δεν χρειάστηκε να μπει καν σε διαπραγμάτευση μαζί του ο πρώην συμπαίκτης του και  νυν αγωνιστικός διευθυντής των πράσινων, Σωτήρης Πανταλέων.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυναμικά στη μάχη της ανοικοδόμησης των ομαδικών τμημάτων και σκοπός τόσο του Σωτήρη Πανταλέων όσο κατ΄ επέκταση και της διοίκησης της ομάδας είναι να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις όσο πιο σύντομα γίνεται.

Όπως και να έχει η απόκτηση του  Ντε Ντρις και η ανανέωση του Ράνγκελ είναι ένα μικρό δείγμα από το πως θα κινηθούν οι πράσινοι στην μεταγραφική περίοδο, με απώτερο σκοπό να... χτυπήσουν και πάλι τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα αλλά και τους υπόλοιπους τίτλους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.