Ads Top

«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Τζόλης!»


Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό γύρω από το όνομα του Χρήστου Τζόλη, με τους Ισπανούς να βάζουν στο... παιχνίδι την Σεβίλλη, σημειώνοντας ότι οι Ανδαλουσιάνοι εξετάζουν την περίπτωση του wonderkid του ΠΑΟΚ!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «todofichajes», οι ιθύνοντες της Σεβίλλης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων μετά τις τρομερές εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί, ο Τζόλης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Η Σεβίλλη παρακολουθεί εδώ και καιρό την εξέλιξη του Χρήστου Τζόλη που θα αποτελούσε μια προσθήκη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα είναι εφικτή το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον η Σεβίλλη καταφέρει να πουλήσει τον Λούκας Οκάμπος.

Σε αυτή την περίπτωση ο Τζόλης λογίζεται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ισπανών για το wonderkid του ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.