Ads Top

ΠΑΟΚ: «Τσεκάρει τον Γκαλνταμές μαζί με την Ουντινέζε»


Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Πάμπλο Γκαλνταμές, που αγωνίζεται με τη φανέλα της Βέλεζ, στην Αργεντινή. 
Ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής τον Πάμπλο Γκαλνταμές της Βέλεζ.

«Η Βέλεζ προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, αλλά ο παίκτης προτιμά να περιμένει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπός του.

Η ομάδα της Αργεντινής προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη. Αυτό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με τους διοικούντες του συλλόγου της Αργεντινής να μην θέλουν να τον χάσουν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας αποτελεί προτεραιότητα του προέδρου η επέκταση της συνεργασίας τους, προκειμένου να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο 24χρονος άσος σκέφτεται την αποχώρησή του για την Ευρώπη. Ήδη διάφοροι σύλλογοι τον έχουν προσεγγίσει. Μεταξύ αυτών είναι η Ουντινέζε. Ο νεαρός αμυντικός μέσος εξετάζει τις προοπτικές που ξεδιπλώνονται για την καριέρα του.

«Ο Τζόλης αντί-Οκάμπος στη Σεβίλλη!»

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεββίλης σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Τονίζουν ότι οι Ανδαλουσιάνοι εξετάζουν την περίπτωση του 19χρονου άσου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «todofichajes», ο Χρήστος Τζόλης με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του έχει προσελκύσει τα βλέμματα των ανθρώπων της Σεβίλλης.

Όπως τονίζουν οι Ισπανοί, ο Τζόλης μπορεί να αποκτηθεί μόνο αν πωληθεί ο Λούκας Οκάμπος.

«Η Σεβίλλη παρακολουθεί εδώ και καιρό την εξέλιξη του Χρήστου Τζόλη που θα αποτελούσε μια προσθήκη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα είναι εφικτή το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον η Σεβίλλη καταφέρει να πουλήσει τον Λούκας Οκάμπος.

Σε αυτή την περίπτωση ο Τζόλης λογίζεται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ισπανών για τον σούπερ ταλαντούχο άσο του ΠΑΟΚ.

Φέτος, ο Έλληνας άσος στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν μετρά ήδη 39 συμμετοχές, 16 γκολ και 10 ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.