Ads Top

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο»


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις άκρως επαγγελματικές συνθήκες που επικρατούν στον Ολυμπιακό, εκθειάζοντας τις εγκαταστάσεις και τις παροχές από τη διοίκηση προς την ομάδα.

Η συνέντευξη στα ΝΕΑ:

Αρχικά, ο Μαρτίνς δήλωσε: «Ένιωθα Πορτογάλος (γέλια). Ήμουν περήφανος με φιλοδοξίες, ελπίδες. Καταλάβαινα πως πηγαίνω κάπου όπου θα αναλάβω μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Ήταν βέβαια λιγάκι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Από τη μια η ικανοποίηση, η χαρά μου, το γεγονός ότι ερχόμουν σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Και από την άλλη το γεγονός ότι άφηνα για πρώτη φορά τη χώρα μου. Θυμάμαι ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης έκανα όνειρα για ό,τι θα ακολουθήσει. Σήμερα ξέρω ότι τα πράγματα πήγαν ακόμη καλύτερα από τα όνειρα που έκανα τότε».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει με τους “ερυθρόλευκους”: «Συνήθως είμαι πολύ θετικός άνθρωπος από την πρώτη στιγμή. Αυτό όμως που συμβαίνει τώρα μετά από τρία χρόνια είναι ακόμη μεγαλύτερο από την αρχική προσδοκία. Αυτά που έχουμε καταφέρει. Και η δουλειά που έχουμε κάνει στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Σε έναν μεγάλο σύλλογο που σου προσφέρει τα πάντα. Ναι, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λέμε γιατί ο Ολυμπιακός δίνει στους επαγγελματίες ιδανικές προϋποθέσεις για να αναπτύξουν τη δουλειά τους. Είναι καταπληκτικό. Έχουμε τα πάντα. Προσωπικό με ποιότητα. Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις. Εξαιρετικά γήπεδα για την προπόνηση και το παιχνίδι, software για τις αναλύσεις μας. Έχουμε δικό μας ξενοδοχείο, εστιατόριο στο αθλητικό μας κέντρο. Ο Ολυμπιακός μας προσφέρει ό,τι προσφέρουν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι στο ίδιο επίπεδο. Θυμάμαι πόσο εντύπωση μου έκαναν τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη, την πρώτη μέρα που τα επισκέφτηκα. Καλύτερα από πολλών μεγάλων ομάδων. Μπήκα και ένιωσα εκεί την καρδιά της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα, όταν είχε έρθει να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Πήγα αμέσως και συναντήθηκα με τον πρόεδρο μας τον κύριο Μαρινάκη. Θυμάμαι να γίνονται όλα πολύ γρήγορα. Ύστερα στο γήπεδο. Αμέσως μετά με θυμάμαι να είμαι στο ξενοδοχείο και να οργανώνω τη δουλειά μου καθώς είχαμε πολλά πράγματα μπροστά μας. Να κάνω τα πρώτα μου ραντεβού με τους ανθρώπους της ομάδας. Θυμάμαι για παράδειγμα πως εκείνη την ημέρα είδα και το γιατρό μας (σ.σ. Χρήστος Θέος). Όλα πολύ γρήγορα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.