Ads Top

«Επίσημη κρούση για Μπάρκα ο ΠΑΟΚ!»


Κρούση για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από τη Σέλτικ πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Βρετανών.

Ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ που έχει εξελιχθεί και σε επίσημη κρούση προς τη Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «Daily Record».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Έλληνας γκολκίπερ βρίσκεται προ της εξόδου από τους Κέλτες, καθώς λόγω των κακών εμφανίσεών του, έχασε τη θέση του βασικού τόσο από τον Σκοτ Μπέιν, όσο και τον Κόνορ Αζάρ.

Κατόπιν τούτου, γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τα λεφτά που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν από την ΑΕΚ και εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις.

Η προφανής είναι να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού, καθώς έχουν ήδη δείξει φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο, αλλά η πρώτη που έχει πραγματοποιήσει επίσημη κρούση για τη διαθεσιμότητα του 26χρονου είναι ο ΠΑΟΚ.

«Ο Βασίλης Μπάρκας μπορεί να έχει μία ευκαιρία να ξαναχτίσει την καριέρα του στην πατρίδα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει η πρώτη ομάδα που έκανε επίσημη κρούση για τη διαθεσιμότητα του Μπάρκα και ενδιαφέρονται πολύ για να τον φέρουν πίσω στην πατρίδα του για τη νέα σεζόν», τονίζει το ρεπορτάζ.

Συνολικά, ο διεθνής γκολκίπερ έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενος 21 γκολ και κρατώντας το μηδέν σε εννιά περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.