Ads Top

Μαρτίνς: «Ο πρόεδρος είναι ευχαριστημένος – Πίστευα ότι θα πετύχω – Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στον Ολυμπιακό»


Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ποτέ δεν αμφέβαλλε για την εξέλιξη που θα είχε ο Ολυμπιακός αυτά τα τρία χρόνια.
Τρία χρόνια στον Πειραιά συμπληρώνει  ο Πέδρο Μαρτίνς και στην ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα ήταν τόσο επιτυχημένος, ο Πορτογάλος απάντησε ότι το περίμενε.

Ο Μαρτίνς ανέφερε ότι είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και τα πράγματα πάνε όπως τα θέλει, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη Nova:

Η ισοπαλία ίσως λειτουργήσει ως ξυπνητήρι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν θα λειτουργήσει ως ξυπνητήρι, καθώς ήδη γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξέραμε την ποιότητα της ομάδας, αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο που δεν θα μας επέτρεπε να κάνουμε πολλά πράγματα. Τώρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετικός αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά στην Ελλάδα είναι διεκδικητής του τίτλου. Πάντα μας δυσκολεύει, είναι ποιοτική ομάδα. Ξέρουμε ότι οπωσδήποτε πρέπει να νικήσουμε».

Συμπληρώσατε τρία χρόνια παραμονής στον Ολυμπιακό. Περιμένατε ότι θα είχατε τέτοια πορεία;

«Ειλικρινά το πίστευα και το περίμενα πολύ. Ήρθα με τεράστια φιλοδοξία για να κερδίσω πράγματα, να κάνω όμορφα πράγματα και να ζήσω όμορφα πράγματα στην Ελλάδα. Ήρθα για τεράστια θέληση για τίτλους και νίκες. Ήθελα να κερδίζω. Είχα πίστη σε αυτό που ήρθα να κάνω».

Τι σας έμαθε αυτή η τριετία στο προπονητικό κομμάτι;

«Έχω μάθει πολλά. Έχω μια διαρκή και καθημερινή εξέλιξη. Συνεχόμενη ανάπτυξη σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Όπως όλοι μας μαθαίνω από τη δουλειά. Κανείς δεν γεννιέται, πρέπει να περάσει από όλα αυτά τα μαθήματα για να κερδίσει τίτλους».

Ακούγονται διάφορα σενάρια για το μέλλον σας. Για ομάδες που ενδιαφέρονται. Σας απασχολεί ή θα είστε ο καπετάνιος του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν;

«Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα πράγματα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλω. Νομίζω ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι ευχαριστημένοι με την προσπάθεια του προπονητικού τιμ. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και μόνο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.