Ads Top

Το φετινό συμβόλαιο του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!


Πόσα εκατομμύρια είναι το φετινό συμβόλαιο του Μαρτίνς - Ποια είναι η ρήτρα του, ποια ομάδα τον θέλει!
Το... χρυσάφι του Μαρινάκη στον Πορτογάλο και ποιος Έλληνας μεγαλοατζέντης "παίρνει κεφάλι" στην αγορά. Η σημαντική κίνηση που έκανε και προκάλεσε... θόρυβο.

Μετά την Βραζιλία αποκάλυψε προέκυψε ενδιαφέρον για τον Πέδρο Μαρτίνς κι απο την Γαλλία (την Νις για να αντικαταστήσει τον Βιεϊρά). Και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα αυξάνονται οι μνηστήρες για τον κόουτς του Ολυμπιακού...

Το σπουδαίο έργο του στους "ερυθρόλευκους"(τίτλοι, καλό ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκές πορείες και ανάδειξη παικτών που πήγαν εκατομμύρια στο Ταμείο του συλλόγου), το οτι είναι Πορτογάλος αλλά και το παρελθόν που έχει ο Ολυμπιακός να ...απογειώνει την καριέρα προπονητών του (Μάρκο Σίλβα, Ζαρντίμ, Βαλβέρδε, Μίτσελ) είναι επαρκείς λόγοι. 

Βέβαια ο Μαρτίνς έχει νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 με τον Ολυμπιακό και απο το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον έχει χρίσει απόλυτο αφεντικό στην ομάδα (κάτι όχι εύκολο, που κέρδισε με το σπαθί του). Επίσης, ο Μαρτίνς είναι ακριβοπληρωμένος όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Στον Ολυμπιακό άλλωστε έχει και πολύ υψηλά μπόνους στόχων που τα πιάνει. 

Για παράδειγμα, για την φετινή σεζόν οι συνολικές απολαβές του Μαρτίνς στους "ερυθρόλευκους" (φιξ αποδοχές συμβολαίου συν μπόνους) υπολογίζεται πως θα ξεπεράσουν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ! Για να φύγει , λοιπόν, απο τον Πειραιά θα πρέπει η πρόκληση να είναι πολύ μεγάλη.

Έχει γραφτεί και είναι αλήθεια πως το ονειρό του Μαρτίνς είναι κάποια στιγμή να κοουτσάρει ομάδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Στο δια ταύτα: αν κάποια ομάδα μέσα στο 2021 θέλει να πάρει τον Ποροτγάλο του Ολυμπιακού θα πρέπει να σκάσει στους Πρωταθλητές την ρήτρα του που είναι σε εκατομμύρια!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.