Ads Top

«Σχεδιασμένη» η γκάφα του Κουέστα! (vid)


Κι όμως, ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε τυχαία - Το μεγάλο… κόλπο του Μαρτίνς!
Σχεδιασμένη η "γκάφα" του Κουέστα! Θύμισε Τσιντώτα - Παράδειγμα σκάουτινγκ και ανάγνωσης αντιπάλου.

Το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη έκρινε την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός, έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στους Ερυθρόλευκους και έγινε viral. Ο λόγος είναι προφανής. Ο μέσος της ομάδας του Πειραιά έπιασε κορόιδο τον Χουλιάν Κουέστα.

Το στιγμιότυπο που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται πως ξεγελάστηκε ο τερματοφύλακας του Άρη, πάνω στον οποίο έπεσαν όλοι οι συμπαίκτες του και τον στήριξαν, καθώς ήταν περίλυπος για το τραγικό λάθος που στοίχισε στην ομάδα του. Ο Ισπανός δεν ζει τις καλύτερες μέρες του στην Ελλάδα, ενώ φωνές υποστηρίζουν, ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στον Άρη.

Στο 86' και ενώ είχε ρίξει τη μπάλα για να τη σερβίρει με γέμισμα στους συμπαίκτες του, ο Μπουχαλάκης που ήταν κρυμμένος πίσω από το δοκάρι έτρεξε, έκλεψε τη μπάλα και ισοφάρισε σε 1-1. Ήταν γκάφα του Κουέστα ή ο μέσος του Ολυμπιακού είχε μία πανέξυπνη έμπνευση;

Άλλοι κλίνουν στην πρώτη, άλλοι στη δεύτερη και άλλοι αποδέχονται και τις δύο απόψεις.Απ' ότι φαίνεται συνετέλεσαν πολλοί αθέατοι παράγοντες για να έλθει αυτό το γκολ. Γιατί στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει ψάξει να σκοράρει με παρόμοιο τρόπο.

Δηλαδή να κοροϊδέψει τον τερματοφύλακα!

Συνέβη στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ! Σε ένα χρονικό σημείο του πρώτου ημιχρόνου, ο Τσιντώτας έχει μαζέψει τη μπάλα και είναι έτοιμος να φορτώσει με τα πόδια. Ο Ελ Αραμπί έχει μείνει πίσω του και ζυγίζει τις κινήσεις του τερματοφύλακα της Ένωσης που έχει τη μπάλα στην αγκαλιά του. Ο Έλληνας γκολκίπερ όμως τον πήρε είδηση και έκανε βολέ με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να προσπαθεί να τον παρενοχλήσει για να εκβιάσει το λάθος.

Επρόκειτο για μία 100% μελετημένη κίνηση του Μαροκινού! Και αυτό γιατί ο Τσιντώντας από την αρχή της σεζόν έχει δείξει σημάδια ντεφορμαρίσματος και ψυχολογικής αποσυντόνισης. Η εικόνα της ΑΕΚ πήρε μπάλα και τον ίδιο, παρότι στο παρελθόν είχε δείξει θετικότατα στοιχεία.

Ο Ολυπιακός στο ίδιο παιχνίδι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μειονέκτημα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, πιέζοντας ψηλά, κάτι που αποδεικνύεται και από στιγμιότυπο στο 5' της αναμέτρησης. Μετά από γύρισμα του Μπακάκη στον Τσιντώτα πέφτουν δύο παίκτες των ερυθρόλευκων πάνω στον τερματοφύλακα που έκανε κακό κοντρόλ και έδιωξε με υπερένταση με τους Πειραιώτες να μη μπορούν να εκμεταλλευτούν το... δώρο. 



Και επιστρέφουμε στο γκολ του Μπουχαλάκη, το οποίο είναι το καλύτερο παράδειγμα ανάγνωσης του αντιπάλου, για το οποίο πρέπει να πάρει πολλά εύσημα το σκάουτινγκ των Ερυθρόλευκων. Ο παίκτης του Ολυμπιακού σε ένα χρονικό σημείο που είναι αναμενόμενο να υπάρχει κόπωση και έλλειψη συγκέντρωσης, λόγω της πίεσης του παιχνιδιού, «διάβασε» την κίνηση του τερματοφύλακα και προσέφερε ένα γκολ, το οποίο έχει γίνει πλέον αντικείμενο... μελέτης παγκοσμίως με τη δημοσιότητα που έχει πάρει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.