Ads Top

Σύζυγος Σα: «Χθες έχασε τη γιαγιά του - Να έχετε πιο καλή μνήμη για την προσφορά του!» (pic)


Ξέσπασε η γυναίκα του Ζοσέ Σα για την κριτική που δέχεται ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ!
Στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκε η γυναίκα του Ζοσέ Σα μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ λόγω της απόδοσης του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Η Ρακέλ Γιάκομπ απάντησε στα μηνύματα που της έστελναν και αποκάλυψε ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού την ημέρα του αγώνα με τους Άγγλους έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς του.

Παράλληλα κάλεσε τους οπαδούς να έχουν καλύτερη μνήμη και να θυμούνται την προσφορά του συζύγου της στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Το μήνυμα της συζύγου του Σα στα social media:

«Δεν είμαι το άτομο που θα σωπάσει και σχετικά με τα μηνύματα που έχω δεχθεί το τελευταίο 24ωρο πρώτον: είμαι η γυναίκα ενός παίκτη και όχι ένας ποδοσφαιριστής. Ακόμα και έτσι δεν έχετε το δικαίωμα να μην με σέβεστε. Δεύτερον όποιος είναι οπαδός ή φίλαθλος του Ολυμπιακού να έχει πιο καλή μνήμη για τη φανταστική προσφορά του άνδρα μου τις τελευταίες 2 σεζόν και θα πρέπει προτού τον κριτικάρετε να δείτε την ποιότητά του.

Κακές στιγμές όλοι έχουν. Τρίτον: για όσους λένε πως έχασε το πάθος του και δεν θέλει να είναι εδώ άλλο την ίδια ημέρα του αγώνα πέθανε η γιαγιά του και δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του και να είναι εκεί να πει 'αντίο'.

Εάν αυτό δεν είναι αγάπη πάνω απ' όλα για την ομάδα και υπευθυνότητα για τη δουλειά του δεν ξέρω το τι άλλο είναι. Θα υπερασπίζομαι και θα στηρίζω την ομάδα (τον Ολυμπιακό) στα καλά αλλα΄περισσότερο στις κακές στιγμές. Θα στηρίζω και θα ανυψώνω ηθικά τον άντρα μου πάντα και σε όλες τις στιγμές και θα το κάνω είτε έχω στήριξη από εσάς και είτε όχι. Εάν όμως είστε φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει και εσείς να έχετε την ίδια αποστολή».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.