Ads Top

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στο Final Four της Ευρωλίγκας


Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στο Final Four της Ευρωλίγκας, επικρατώντας με 10-5 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Σαμπαντέλ.
Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε για 8η φορά στην ιστορία της στο Final Four της Ευρωλίγκας, επικρατώντας έπειτα από ένα σπουδαίο αγώνα με 10-5 της Σαμπαντέλ στον Πειραιά στον 2ο προημιτελικό.

Με αυτή την νίκη οι "ερυθρόλευκες" ανέτρεψαν την ήττα τους με 14-12 στον πρώτο αγώνα, παίρνοντας μία πανάξια πρόκριση. Μία πρόκριση που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κάποιος ότι οι "ερυθρόλευκες" λόγω της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοϊού είναι χωρίς αγώνες εδώ και σχεδόν 5 (!) μήνες και παίζουν χωρίς ξένη παίκτρια.

Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου με 3 γκολ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 4ο οχτάλεπτο, όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετατρέψει το 6-4 υπέρ του στο 10-5, καλύπτοντας και την διαφορά της ήττας του στο πρώτο παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 6-4, 10-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθεριάδου 3, Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε 2, Μπενέκου, Κανετίδου, Αβραμίδου 1 , Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ 1 , Τορνάρου, Πλευρίτου Β. , Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Ράμος, Φαν Ντε Σλοτ 1, Ρουίζ, Εσπιναγκόζα, Πέρεζ, Ναβάρο 1 , Γκαρσία 1 , Φόρκα , Κέουνιγκ 1 , Τάνκεβα 1, Λόπεζ , Γκαρσία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.