Ads Top

«Γιαννούλης, ο καλύτερος αριστερός μπακ της Championship!»


Η Νόριτς πάει «τρένο» για την άνοδο στην Premier League και ο Δημήτρης Γιαννούλης που έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του… γνωρίζει την αποθέωση από τους Άγγλους!
Η Νόριτς επικράτησε και της Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας με σκορ 0-2 και βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας της Championship με 10 πόντους διαφορά από τη δεύτερη θέση… και πάει φουλ για άνοδο!

Βασικός στο χθεσινό παιχνιδιών των «καναρινιών» ήταν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης όπου πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση αναγκάζοντας τους Άγγλους να τον αποθεώσουν!

Ο 25χρονος διεθνής μπακ, ο οποίος έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στα «Καναρίνια», με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς εφόσον εξασφαλίσουν την άνοδο τους, έχει πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του, έχοντας συμπληρώσει ως τώρα, έντεκα 90λεπτα.

Η πορεία της Νόριτς, σε συνδυασμό με τη δική του εικόνα, έχει φέρει και διάφορα σχόλια και την κουβέντα, για να το αν έχει καταφέρει να αποτελέσει ήδη, τον καλύτερο αριστερό μπακ της Championship.

Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη χτίζει ένα εντυπωσιακό σερί εννέα νικών και φορτσάρει για την επιστροφή της.

Ο ίδιος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς, έχοντας μία άκρως θετική εμφάνιση μοιράζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι, κάτι που έφερε την αποθέωση μέσω των Social Media.

21 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, 28 επιτυχημένα τάκλιν, 15 κλεψίματα, 74 ανακτήσεις μπάλας, 11 ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί από αυτόν, 14 ολοκληρωμένες ντρίμπλες και 8 φορές, ανέπαφη εστία, είναι στατιστικά που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει, με τους Άγγλους, να έχουν βάλει στην κουβέντα το αν είναι ο κορυφαίος στη θέση του, στην κατηγορία, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΗΓΗ 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.