Ads Top

Γκάμα: «Για μένα δεν είναι πέναλτι!»


Ο Μπρούνο Γκάμα δεν μπορεί να χωνέψει την απώλεια βαθμών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και τόνισε πως οι παίκτες του Άρη είναι θυμωμένοι!
Θυμωμένος δήλωσε μετά την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΟΚ ο Μπορύνο Γκάμα, υποστηρίζοντας πως το πέναλτι της ισοφάρισης δεν έπρεπε να δοθεί.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν μπορώ να θυμηθώ δύο συνεχόμενα παιχνίδια να πάνε έτσι. Είναι σκληρό για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να μάθουμε από ό,τι έγινε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή της σεζόν»

Για τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, δεν είναι κανείς ικανοποιημένος από αυτές τις ισοπαλίες, γιατί όπως είπα αξίζαμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Και με τον Ολυμπιακό για να περάσουμε και να διεκδικήσουμε το κύπελλο και σήμερα που ήμασταν μπροστά με 0-2 μέχρι το 87’. Ίσως μας δυσκόλεψε που γυρίσαμε πολύ πίσω, για μένα δεν είναι πέναλτι, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε θυμωμένοι».

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο: «Είναι αλήθεια αυτό, κάνουμε καλή σεζόν, είμαστε δεύτεροι και μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα και κυρίως θα πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα παιχνίδια».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στον αγώνα: «Οπισθοχωρήσαμε υπερβολικά στο τέλος, ίσως θα έπρεπε να έχουμε περισσότερη κατοχή στο κέντρο και να κάνουμε επίθεση. Αυτό θα άλλαζα, αν μπορούσα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.