Ads Top

«Μπάχαλο» στην Εθνική με Μανωλά-Σωκράτη!


Το... παρασκήνιο στην Εθνική - Με δική τους απόφαση εκτός Εθνικής Ελλάδος οι Μανωλάς - Σωκράτης Παπασταθόπουλος!
Έτοιμη είναι η αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ισπανία (25/3) εκτός και Γεωργία (31/3) εντός έδρας. Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ επιθυμούσε την επιστροφή των Μανωλά - Παπασταθόπουλου και γι΄ αυτό τους προσέγγισε. 

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην αθλητική εκπομπή του «Open», ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος βρήκε πόρτες... κλειστές και έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές με δική τους απόφαση μένουν εκτός Εθνικής Ελλάδος ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Tί έχω να πω πάνω σε αυτό; Για μένα καλά έκαναν και είπαν όχι. Ο Φαν΄τ Σιπ δεν ήταν αυτός που όλο αυτό το διάστημα δεν τους καλούσε; Τί συνέβαινε και δεν τους καλούσε; Τί άλλαξε τώρα και τους προσέγγισε; Γιατί άλλαξε σκέψη; 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς δεν είναι δύο οποιοιδήποτε ποδοσφαιριστές. Είναι δύο εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή ήταν ανάμεσα στους 10 κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Αμφότεροι είχαν πει στη διοίκηση Γραμμένου, ότι δεν ήθελαν τον Άγγελο Αναστασιάδη. Γι'αυτό και κόπηκαν για αυτόν τον λόγο. 

Έφυγε ο Άγγελος ήρθε ο Ολλανδός και έκοψε και τους δύο περιέργως. Ξαφνικά, τώρα που η διοίκηση Γραμμένου μετράει αντίστροφα, αφού ο Ζαγοράκης προωθείται να αναλάβει τα ηνία, ο Φαν'τ Σιπ θυμήθηκε Μανωλά και Σωκράτη.

Το timing λοιπόν δεν είναι τυχαίο που ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάνει αυτήν την τεράστια κωλοτούμπα. Δεν τους ήθελε και τους είχε γραμμένους και τώρα τους θυμήθηκε. Αυτοί έκαναν καλά, γιατί δεν είναι δύο οποιοιδήποτε παίκτες. 

Έφαγαν τη λέζα, όλο αυτό το διάστημα. Και τώρα λες κ. Φαν'τ Σιπ «ελάτε, σας θέλω;». Θα γυρίσουν. Αλλά όχι γιατί θέλουν Φαν'τ Σιπ και Γραμμένος. Θα γυρίσουν με Ζαγοράκη, ενδεχομένως, χωρίς να είναι ο Φαν'τ Σιπ. Αν γύριζαν θα ήταν σαν να κατέβαζαν το κεφάλι στον Ολλανδό με το σολάριουμ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.