Ads Top

Χολέμπας: «Τα γ... στο πρώτο παιχνίδι!»


Ο μπακ του Ολυμπιακού υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Άρσεναλ εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης στο πρώτο παιχνίδι!
Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στους «32» του Europa League εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης που έδειξε στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ.Καραϊσκάκης», σύμφωνα με τον Χοσέ Χολέμπας.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων τόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA ότι οι Πειραιώτες πρέπει να συγκεντρωθούν πλέον στους εγχώριους στόχους του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ: «Όταν παίζεις σε αυτές τις διοργανώσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες θέλουν να περάσουν και πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς. Υπάρχει απογοήτευση γιατί όταν κερδίζεις ιδιαίτερα εκτός έδρας μία αγγλική ομάδα, απογοητεύεσαι. Τα γ@@@@@@@ στο πρώτο παιχνίδι».

Για την εμπειρία της Ευρώπης: «Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε από αυτές τις εμπειρίες. Ειδικά τα νέα παιδιά που πρέπει να μαθαίνουν από εμάς».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις: «Καθαρά είναι ψυχολογική διαχείριση. Η Ευρώπη έχει τελειώσει, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το πρωτάθλημα είναι μία άλλη διοργάνωση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια, να αφήσουμε ό,τι έγινε στο παρελθόν και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας».

Για την κόκκινη κάρτα του Μπα: «Αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, αν και δεν θα έπρεπε να έχει αντιδράσει έτσι. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Πρέπει να διαχειριστείς και αυτά, πρέπει να τα δέχεσαι. Όμως η ζημιά έγινε στο πρώτο παιχνίδι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.