Ads Top

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό, υπογράφει στη Νότιγχαμ!


Ο πρώτος που «τελείωσε» ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό - Πηγαίνει στη Νότιγχαμ το καλοκαίρι! 
Ο Πορτογάλος δεν... τον βλέπει και ήδη του έκλεισε εισιτήρια για την Αγγλία. Ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, παρότι ο ίδιος προσπαθεί και θα ήθελε να δώσει απαντήσεις στον προπονητή του.

Ολυμπιακός: Το μέλλον του Μοχάμεντ Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό φαντάζει αβέβαιο, με τον Τυνήσιο αμυντικό να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Ο Ντρέγκερ αποκτήθηκε για να αποτελέσει το back up του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος Βραζιλιάνος αποχώρησε στα μισά στη σεζόν, δεν κατάφερε να πάρει τη θέση του. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην προσθήκη του Κένι Λαλά για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ η ταυτόχρονη αγωνιστική άνοδος του Θανάση Ανδρούτσου μετέτρεψε τον Ντρέγκερ σε τρίτη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ.

Κάπως έτσι, ο 24χρονος παίκτης έχει τεθεί στο περιθώριο από τον Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας από τα μέσα Ιανουαρίου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει να πατήσει χορτάρι σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 17 Ιανουαρίου (έπαιξε 72 λεπτά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ συνολικά έπαιξε για τελευταία φορά στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στις 3 Φεβρουαρίου (έβγαλε όλο το 90λεπτο).

Στον Πειραιά μπορεί να μην έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγωνιστική του προσφορά, δεν έχουν όμως κανένα παράπονο από την επαγγελματική του συμπεριφορά. Αν και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς εδώ και αρκετό καιρό, ο Τυνήσιος δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια.

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και στην "πιάτσα" των ατζέντηδων κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νότιγχαμ Φόρεστ!
 
Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί,  δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο 24χρονος οπισθοφύλακας να πάρει μεταγραφή για την Αγγλία ώστε να αγωνιστεί στην έτερη ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως έχει συμβεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έκαναν αυτό το δρομολόγιο. Ανσαριφάρντ, Καφού, Γκερέρο, Μπουχαλάκης, Καπίνο και Ταχτσίδης αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.