Ads Top

Βόλος - Ολυμπιακός 1-2


Χάρη στα γκολ των Φορτούνη (4') και Εμβιλά (81'), ο Ολυμπιακός παίζοντας με «βασικούς» νίκησε δύσκολα 2-1 στον Βόλο και... απογειώνεται προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλήγμα με Σεμέδο, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στο 37'.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή του Μπρούμα που ήταν «μέσα» και στα 2 του γκολ, ο Ολυμπιακός κέρδισε σήμερα (1/3) στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο με 2-1 και αύξησε τη διαφορά του στους 14 βαθμούς από τον 2ο Αρη. Σε ένα αποτέλεσμα όμως που «επισκιάστηκε» από τον τραυματισμό του Σεμέδο, που δείχνει αμφίβολος για την επερχόμενη Ευρωπαϊκή... πρόκληση που λέγεται Αρσενα. 

Ο Ανχελ Λόπεθ παρέταξε τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ριένστρα, Τσοκάνη στον άξονα, τους Μπαριέντος, Μπαρτόλο στα άκρα και τον Νίνη πίσω από το «9άρι» Δουβίκα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τον  Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Λαλά, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά,τους Καμαρά, Εμβιλά στα «6αρο-8άρια», τους Μπρούμα, Φορτούνη στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.