Ads Top

Καγκάβα: «Πολεμιστής με τους πιο άγριους οπαδούς του πλανήτη!»


Αμέτρητα είναι τα δημοσιεύματα για τον Σίνζι Καγκάβα και τον ΠΑΟΚ στην Ιαπωνία καθώς το ενδιαφέρον για την καριέρα του είναι τεράστιο.
Ο Καγκάβα συνεχίζει να… κλέβει την παράσταση στα ιαπωνικά ΜΜΕ και να αποτελεί πρώτο θέμα στο ποδόσφαιρο της χώρας η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.



Μετά τα άρθρα για το πόσο καλό κάνει στη δημοτικότητα του,  η μεταγραφή του Σίνζο Καγκάβα στον δικεφάλο και η αξία του Καγκάβα στο transfermarkt  που αναμένεται να ανέβει, πολλές ιστοσελίδες σήμερα κάνουν αναφορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

“Ο Καγκάβα θα γίνει πολεμιστής αφού παίζει στην ομάδα με τους καλύτερους οπαδούς και πιο άγριους οπαδούς στον κόσμο”, τονίζεται στο yahoo της Ιαπωνίας.


Αναφορά γίνεται σε διάφορα… καυτά επεισόδια των φίλων του ΠΑΟΚ . Oπως για παράδειγμα η διακοπή ζωντανή αθλητικής εκπομπής στην τηλεόρασης αλλά και επισκέψεων στις προπονήσεις μετά από άσχημα αποτελέσματα.

“Γνωρίζω ότι είναι πολύ… καυτοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, οπότε θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να πολεμήσω μαζί τους, είπε ο 31χρονος, ωστόσο για να τα καταφέρει να πείσει τον κόσμο της νέας του ομάδας, χρειάζεται ακόμή χρόνο”, αναφέρει το δημοσίευμα.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.