Ads Top

Μπάσιμο και από τη Λέγκια Βαρσοβίας για τον Λοβέρα!


Πριν από λίγο οι Πολωνοί κατέθεσαν πρόταση για δανεισμό του Αργεντινού με οψιόν αγοράς.


Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, καθώς μετά την Ράσινγκ Κλουμπ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και η Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι Πολωνοί θέλουν να αποκτήσουν τον Λατινοαμερικάνο άσο ως δανεικό με οψιόν αγοράς, με την Λέγκια να είναι η δεύτερη φορά που καταθέτει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Πολωνία ολοκληρώνεται στις 26 Φεβρουαρίου, με την Λέγκια να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ο ανταγωνισμός βέβαια είναι μεγάλος, με την Ράσινγκ όπως διαβάσατε νωρίτερα στο «10» να έχει καταθέσει επίσης πρόταση για την απόκτηση του Λοβέρα.

Οι Αργεντινοί, όπως αποκάλυψε το «10», επιθυμούν τον μονοετή δανεισμό του 21χρονου, με ενοίκιο 600.000 €, ενώ η πρότασή τους περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για τον Ιανουάριο του 2022, ύψους 5.000.000 €, με το συγκεκριμένο ποσό να είναι για το 70% των δικαιωμάτων του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ράσινγκ είχε ενδιαφερθεί για τον Λοβέρα, πριν ο Αργεντινός έρθει στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2019 οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν από την Ροσάριο, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί 34 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.