Ads Top

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός!


Στην απόκτηση των Νομικού, Φακοπουλίδου, Παπαστεργίου προχωράει ο Ολυμπιακός προσπαθώντας να συμπληρώσει το ρόστερ μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν με την ΕΟΠΕ.
Τρεις μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός θέλοντας να συμπληρώσει όσο καλύτερα γίνεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή και με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν (εντέχνως και με ξεκάθαρο στόχο), το ρόστερ του. 



Οι ερυθρόλευκοι εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος κινήθηκαν μέσα στον ελάχιστο χρόνο που είχαν εξαιτίας των όσων συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα με το «μαγειρείο» στην ΕΟΠΕ και έφτασαν σε συμφωνία με τις Μαρία Νομικού (ακραία-διαγώνια), Νάσια Φακοπουλίδου (ακραία) που πέρσι ήταν στον ΠΑΟ και φέτος στο Αιγάλεω και Πηνελόπη Παπαστεργίου (πασαδόρος) που ήταν στον Πανναξιακό.

Οι μεταγραφές αυτές για τον Ολυμπιακό ολοκληρώνονται μετά την απαράδεκτη αλλαγή της προκήρυξης από την ΕΟΠΕ την τελευταία στιγμή η οποία επιτρέπει να αντικατασταθούν όσες αθλήτριες αποχώρησαν στη διάρκεια του «λουκέτου» στο πρωτάθλημα.


Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα που το πρωτάθλημα είχε «νεκρώσει» και με την αβεβαιότητα που υπήρχε σε συνδυασμό με την κωλυσυεργία της ΕΟΠΕ δεν ήταν δυνατόν να μπορέσει να κρατήσει τις πρωτοκλασάτες του παίκτριες που παρότι έκαναν πολύ υπομονή, εν τέλει αποχώρησαν για να παίξουν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Λίγες μέρες πριν την επανεκκίνηση ενός πρωταθλήματος που έχει ήδη ουσιαστικά αλλοιωθεί ο Ολυμπιακός συμπληρώνει το ρόστερ του με τις Νομικού, Φακοπουλίδου και Παπαστεργίου.

Οι τρεις ελληνίδες παίκτριες που έρχονται στον Ολυμπιακό προφανώς και δεν μπορούν να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησαν οι πρωτοκλασάτες παίκτριες που αναγκάστηκαν να φύγουν εξαιτίας της κωλυσιεργίας των αρμοδίων και της μεγάλης καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων αναφορικά με την τύχη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.