Ads Top

Ο μεγάλος στόχος του Μαρτίνς με Σωκράτη!


Την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να κάνει ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα έχει αύριο με τον Άρη ως παρτενέρ τον Μπα.
Με φόντο το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στο Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει ένα ειδικό σχέδιο εν μέσω συνεχόμενων και απαιτητικών αγώνων για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.



Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο Άρης, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται πλέον και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μάλιστα έπαιξε για περίπου τριάντα λεπτά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο Μαρτίνς θέλει να δέσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό με τον Ουσεϊνού Μπα για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς στην Ευρώπη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να είναι το δίδυμο και για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή, ώστε να «γνωριστούν» καλύτερα και να έχουν τις κατάλληλες κινήσεις στα επόμενα ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Μπρούμα δεν υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, αφού έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, που θα τον αφήσει μερικές μέρες εκτός. Ωστόσο, ο Πορτογάλος εξτρέμ θα επανέλθει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.