Ads Top

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για Ολυμπιακό!


Την απόκτηση των Πηνελόπη Παπαστεργίου, Αθανασία Φακοπουλίδου και Μαρία Νομικού, ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
 


Ενίσχυση ενόψει την επανέναρξη της Volley League Γυναικών μετά από αρκετούς μήνες, ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τρεις Ελληνίδες αθλήτριες.

Τα «ερυθρόλευκα» θα φορέσουν η πασαδόρος Πηνελόπη Παπαστεργίου (ημ. γέννησης, 26/3/1995, ύψος 1,73μ.), η ακραία Αθανασία Φακοπουλίδου (ημ. γέννησης, 22/5/1998, ύψος 1,81μ.), ενώ επιστρέφει ξανά και η ακραία-διαγώνιος Mαρία Νομικού (ημ. γέννησης, 30/3/1993, ύψος 1,90μ.).

Στις πρώτες τους δηλώσεις ως αθλήτριες του Ολυμπιακού, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, ανέφεραν:

Πηνελόπη Παπαστεργίου: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και είναι τιμή μου που είμαι μέλος της. Μπορεί η χρονιά να έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά εύχομαι η ομάδα να παραμείνει εκεί που ανήκει».

Αθανασία Φακοπουλίδου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μια περίεργη χρονιά με πολλές αλλαγές σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Με αφοσίωση και δουλειά θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του πρωταθλήματος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιγάλεω για την παραχώρηση και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Μαρία Νομικού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ξανά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της».




sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.