Ads Top

Καζάνι που «βράζει» ο Ηρακλής: «Ντου» οπαδών, μπουκάλια και βρισιές σε παίκτες, αποχωρούν ξένοι!


H ήττα από τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό Κυπέλλου έφερε μεγάλη ένταση και απίστευτα σκηνικά στον Ηρακλή. «Ντου» στα αποδυτήρια, μπουκάλια και βρισιές σε παίκτες, απειλές και ένα καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί.
Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου και αυτό δημιούργησε μεγάλη ένταση στις τάξεις της ομάδας, κυρίως φυσικά από την πλευρά των φιλάθλων.

Όπως αναφέρει η Livesport, οι τελευταίες ώρες συνοδεύτηκαν από «χοντρά» σκηνικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Σε πρώτη φάση, κάποιοι οπαδοί του Ηρακλή είδαν τον αγώνα της Τετάρτης (10/2) από κοντά, κάτι που σαφώς δεν συμβαδίζει με τους κανόνες που έχουν επιβληθεί από τις αρμόδιες αρχές. Όταν τελείωσε ο αγώνας και όταν είδαν πως ο Σκοτ Σαγκς αστόχησε στο σουτ της νίκης, τα άτομα αυτά εξαγριώθηκαν και προχώρησαν σε φραστική επίθεση προς τον προπονητή και τους παίκτες του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Βεργίνης δεν μπόρεσε καν να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, καθώς υπήρχε φόβος ότι θα ακουστούν «γαλλικά» στον αέρα. Όμως το σκηνικό δεν σταμάτησε εκεί, αφού κάποιοι οπαδοί κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα αποδυτήρια. 

Εκεί πέταξαν αντικείμενα και ένα μπουκάλι χτύπησε τον Ουίλ Χάτσερ στο κεφάλι, κάτι που φυσικά εξόργισε τον Αμερικανό, ο οποίος ήταν έτοιμος για... αντεπίθεση. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ήταν καταλυτική και η κατάσταση ηρέμησε, όμως αυτό ήταν, όπως αποδείχθηκε, μία προσωρινή συνθήκη.

Οι οπαδοί περίμεναν στο πάρκινγκ και «στόλισαν» ξανά με απειλές και ύβρεις τους παίκτες, ενώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, προπηλάκισαν και μέλη της ΚΑΕ που είχαν μείνει στο γήπεδο.

Η συνέχεια προφανώς και δεν είναι καλή για τον Ηρακλή. Ο «Γηραίος» είναι ένα καζάνι που βράζει και ήδη μετρά απώλειες, αφού ο Αστέριος Καλύβας παραιτήθηκε και, επιπρόσθετα, κάποιοι από τους ξένους εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν, αφού έχουν αηδιάσει από το γενικό κλίμα τρομοκρατίας αλλά και από τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται μέχρι και τώρα στα social media.

Μένει να φανεί αν θα έχουμε νέες εξελίξεις ή κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του συλλόγου, που βιώνει άσχημες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.