Ads Top

Ολυμπιακός: Μεγάλη αύξηση σε Ελ Αραμπί, Σεμέδο και Μασούρα!


Ο Ολυμπιακός επέκτεινε τα συμβόλαια των τριών παικτών με αυξημένες αποδοχές, ενώ θα ακολουθήσουν άλλοι επτά - Έδεσε και Καμαρά ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός χθες ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίων των Γιουσέφ Ελ Αραμπί (2022), Ρούμπεν Σεμέδο (2023) και Γιώργου Μασούρα (2024).

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», σημαντική αύξηση αποδοχών έγινε και στους τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός φορ ανέβηκε από το 1,5 εκατ. στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ο Πορτογάλος στόπερ από τις 600 χιλιάδες στο 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ είδε το συμβόλαιό του να διπλασιάζεται και να φτάνει περίπου τις 450.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο χορός των νέων συμβολαίων στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί με άλλους έξι παίκτες, τους Τζολάκη, Ανδρούτσο, Μπα, Σουρλή, Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Σισέ πριν παραχωρηθεί στη Σεντ Ετιέν δανεικός είχε υπογράψει κι αυτός νέο deal. Το πρωί της Παρασκευής ο Ολυμπιακός «έδεσε» και τον Μαντί Καμαρά ως το 2024.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.