Ads Top

Νάπολι: Φήμες ότι ο Μανωλάς σκέφτεται επιστροφή στον Ολυμπιακό!


Σκέψεις ακόμη και για επαναπατρισμό ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Φήμες που κυκλοφορούν υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Μανωλάς να σκέφτεται την αποχώρησή του από τη Νάπολι και την επιστροφή στον Ολυμπιακό.



Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το καλοκαίρι του 2019 στους παρτενοπέι, οι οποίοι είχαν πληρώσει 36 εκατ. ευρώ στη Ρόμα. Οσο για το συμβόλαιό του, έχει διάρκεια ως το 2024. Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο Μανωλάς είναι «δεμένος» από τη Νάπολι. Είναι, όμως, έτσι;

Φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα, θέλουν τον Έλληνα στόπερ να κάνει διάφορες σκέψεις για το μέλλον του.

Σκέψεις ακόμη και για επαναπατρισμό, δηλαδή, ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Φήμες που εντάθηκαν μετά την υπογραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στους ερυθρόλευκους.
 
Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν εξαιρετικές σχέσεις και θα ήθελαν να γίνουν συμπαίκτες. Οπως εξαιρετικές είναι οι σχέσεις του Μανωλά με τον Ολυμπιακό και τη διοίκησή του. Οπως εξαιρετικές -και έχει τη σημασία του αυτό- είναι οι σχέσεις του και με τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο οποίος Γκατούζο, μόνο σίγουρος δεν είναι για την παραμονή του στη Νάπολι.

Οι περικοπές και η στάση του παίκτη

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι παρτενοπέι θα μπουν σε εποχή λιτότητας, οι Ιταλοί θεωρούν σίγουρο ότι θα πέσει… ψαλίδι σε κάποια συμβόλαια. Αγνωστο αν θα είναι του Μανωλά ένα από αυτά, αλλά όλα αυτά μαζί συντελούν στο να διατηρούνται οι φήμες.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πάντως, δεν θα είχε πρόβλημα να συζητήσει με κάθε ενδιαφέρόμενο για πώληση του Μανωλά. Το θέμα είναι τι λεφτά θα ζητούσε σε μια τέτοια περίπτωση, γιατί δεν είναι και ο πιο εύκολος στις διαπραγματεύσεις.

Γι’ αυτά, όμως, υπάρχει χρόνος. Προς το παρόν ο Μανωλάς είναι στη Νάπολι και δεν έχει τεθεί θέμα μεταγραφής του. Οταν και αν τεθεί, αν αφορά τον Ολυμπιακό, η στάση του παίκτη θα παίξει τεράστιο ρόλο. Και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν και στον Πειραιά, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.