Ads Top

Βιεϊρίνια: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο»


Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ σε όλη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετά το 1-1 στην Τούμπα.


Ο Αντρέ Βιεϊρίνια τόνισε πως δέχτηκαν το γκολ από δικά τους λάθη και πως δεν άφησαν στο δεύτερο ημίχρονο τους αντιπάλους τους να περάσουν το κέντρο.

Στάθηκε στη διαφορετική απόδοση του «Δικεφάλου» με τον Γκαρσία στον πάγκο και πως μετρά στο τέλος το αποτέλεσμα, στάθηκε στους Ουάρντα, Κρμέντσικ και πιστεύει πως μπορούν να φτάσουν τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία.

Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι που δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα λάθος μας στοίχισε τους τρεις βαθμούς. Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, όπως με τον Ολυμπιακό, το να μην τους αφήσουμε να περάσουν το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει ότι έχουμε βελτίωση».

Για τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ: «Φυσιολογικό, δεν μπορώ να πω ότι είναι έχουμε καινούργια πρόσωπα, είχαμε άλλον προπονητή, με άλλο σύστημα και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε για τη συνέχεια».

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Το ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα, εγώ θα προτιμούσα να μην κάναμε καλή εμφάνιση και να κερδίζαμε το παιχνίδι. Στο τέλος, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να πιστέψουμε αυτό που κάνουμε, θέλουμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Για τον Ουάρντα και τον Κρμέντσικ: «Ο Ουάρντα ξέρει που βρίσκεται, είναι ένας παίκτης με ποιότητα και ο Κρμέντσικ θα χρειαστεί λίγο χρόνο να βρει τον εαυτό του, αλλά είναι δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».

Για τη βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε τουλάχιστον τρία παιχνίδια ακόμη με τον Ολυμπιακό, αν τα κερδίσουμε και τα τρία είναι εννιά βαθμοί. Μαθηματικά, μπορούμε να το πετύχουμε, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα παλέψουμε, πρέπει να το πιστέψουμε μέχρι το τέλος, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε.

Φυσικά, είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα, νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα παιχνίδια».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.