Ads Top

«Κλείνει» Γιουνούς Σανκαρέ ο Παναθηναϊκός! (vid)


Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καλύψει το κενό στην μεσαία γραμμή με τον Γιουνούς Σανκαρέ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ σύμφωνα με πηγές από την Βουλγαρία ο παίκτης βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές!



Ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την μεσαία γραμμή! Οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την παραχώρηση του 31χρονου Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου ενώ κάποιες πηγές από την Βουλγαρία αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα και αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Ο Σανκαρέ ήταν βασικός  στην ΤΣΣΚΑ(12 συμμετοχές, 3 γκολ) ενώ έχει φορέσει 7 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του. 

Who is who

Προϊόν των τμημάτων υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γιουνούς Σανκαρέ έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα των Παριζιάνων τον Οκτώβριο του 2007 και μέχρι το 2011 κατέγραψε συνολικά 47 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ. Ενδιάμεσα είχε παίξει δανεικός στη Ρεμς και στη Ντιζόν, με τη δεύτερη να τον αποκτά έναντι 500 χιλιάδων ευρώ το καλοκαίρι του 2011. Ακολούθησαν Βαλενσιέν και Γκινγκάμπ, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια (2013-2016) παίζοντας σε 117 συμμετοχές (9 γκολ/11 ασίστ). Αφού έπαιξε για μια σεζόν στη Λιλ, στη συνέχεια υπέγραψε στη Μπορντό το 2017, όπου και πραγματοποίησε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του (29 συμ./7 γκολ).

Τον Νοέμβριο του 2019 έμεινε ελεύθερος από τους Γιρονδίνους και δύο μήνες αργότερα έκανε το πρώτο του ταξίδι εκτός Γαλλίας, υπογράφοντας στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία φέτος ξεκίνησε βασικός και στις 6 αναμετρήσεις στους ομίλους του Europa League. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Σανκαρέ επέλεξε να αγωνιστεί με τη χώρα καταγωγής του, τη Σενεγάλη, της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει συνολικά 7 φορές, με απολογισμό 1 γκολ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.